Mustafa Taşpınar Hizmet-İş S endikası’na Başkan Adayı oldu

Mustafa Taşpınar Hizmet-İş S endikası’na Başkan Adayı oldu

Hizmet-İş Sendikası Konya 2 Nolu Şubesine Başkan Adaylığını açıklayan Mustafa Taşpınar, "Bu süreci hem işçilerimiz hem de sendikamız adına en güzel ve en başarılı bir şekilde geçirebilmek adına başkalığa adayım”

Hizmet-İş Sendikası Konya 2 Nolu Şubesine Başkan Adaylığını açıklayan Mustafa Taşpınar, "Önümüzde önemli bir süreç bizleri bekliyor. Bu süreci hem işçilerimiz hem de sendikamız adına en güzel ve en başarılı bir şekilde geçirebilmek adına başkalığa adayım” dedi

18 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek 1. Olağan Genel Kurul da  Hizmet-İş Sendikası Konya 2 No’lu Şube Başkanlığı için adaylığını duyuran Mustafa Taşpınar, seçim sonrası için düşüncelerini, hedeflerini ve yol haritasını anlattı. İşçilerin alın terini ve Hizmet-İş Sendikası’nın savunduğu tüm değerleri daha da ileriye taşımak, devralacağı bayrağı daha ileriye taşımak ve emekçilerin sesi, soluğu olabilmek için aday olduğunu ifade eden Taşpınar, yönetimde yer alacak tüm isimlerle birlikte bu hedeflere ulaşabilmek adına canla başla mücadele vereceklerinin altını çizdi.

“SENDİKA DEĞERLERİMİZİ VE İŞÇİMİZİN EMEĞİNİ DAHA DA İLERİYE TAŞIMAK İÇİN ADAY OLDUM”

Hizmet-İş Sendikası Konya 2 No’lu Şube Başkan Adaylığını açıklayan Mustafa Taşpınar, “İşçilerimizin alın terini ve Hizmet-İş Sendikası’nın savunduğu tüm değerleri daha da ileriye taşımak, çözüm bekleyen sorunlara neşter vurmak ve emekçilerimizin sesi olabilmek için aday oldum. Emekçi arkadaşlarımla sendikamızın çatısı altında, sorumluluklarımızın bilinciyle, elbirliği ile yeni hedeflere koşacağız.   18 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek 1. Olağan Genel Kurul da Hizmet-İş Sendikası Konya 2 No’lu Şube Başkanlığı için adaylığını duyuran Mustafa Taşpınar, seçim sonrası için düşüncelerini, hedeflerini ve yol haritasını anlattı. İşçilerin alın terini ve Hizmet-İş Sendikası’nın savunduğu tüm değerleri daha da ileriye taşımak, devralacağı bayrağı daha ileriye taşımak ve emekçilerin sesi, soluğu olabilmek için aday olduğunu ifade eden Taşpınar, yönetimde yer alacak tüm isimlerle birlikte bu hedeflere ulaşabilmek adına canla başla mücadele vereceklerinin altını çizdi. Taşpınar, “Bu kutlu yürüyüşte yanımda olan yönetim kurulu listemde yer alan isimlere, destek veren vermeyen tüm delegelere, sendika yöneticilerimize şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Seçimin ülkemize, konfederasyonumuza, sendikamıza, çalışma hayatına ve en önemlisi de tüm emekçi dostlarıma hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.