Muhtar adayları da seçim çalışmalarına başladı

Muhtar adayları da seçim çalışmalarına başladı

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte mahallelerde de hareketlilik başladı. Meram ilçesinin en büyük mahallesi olan Yaylapınar Süleymaniye Mahallesinde dinamik adaylar çıkıyor.

Bunlardan birisi de Cengiz Özcan. Muhtar adayı Özcan, mahallesi için önemli projelerinin olduğunu ve seçilecek Belediye Başkanı ile birlikte projelerini ortaya koyacaklarını belirtti.

Özcan, Meram ilçesinin en büyük mahallelerinden biri olan Yaylapınar Süleymaniye Mahallesinin bu güne kadar gereken ilgiyi gördüğünü, aynı şekilde bundan sonra da hizmette göreceği ilgiye devam edeceğini belirtti. Özcan, muhtar seçilmesiyle birlikte mahalleden 20 – 30 kişilik bir istişare kurulu oluşturacaklarını ve her ay düzenli bir şekilde toplanarak mahalle halkıyla birlikte alınan kararları ilgili mercilere ileterek el birliğiyle projelerini hayata geçireceklerini dile getirdi. Yaylapınar Süleymaniye Mahallesinde yapılanları muhtar olarak ben yaptım değil, mahalle halkıyla birlikte biz yaptık prensibiyle çalışacaklarını söyledi. Kendisinin Süleymaniye haltına güvendiğini belirten muhtar adayı Cengiz Özcan, mahalle halkının da kendisine güvenmelerini talep ediyor. Neden aday olduğunu da açıklayan Özcan; yıllardan  bu yana yerel yönetime talip olanların, yalnızca oy almak için kapılarına geldiklerini, seçildikten sonra da unutulduklarını, bu unutulmayı ortadan kaldırmak ve el birliğiyle çalışmak üzere aday olduğunu açıkladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum