Miniklerin başarısı ailelerini sevindirdi

Miniklerin başarısı ailelerini sevindirdi
Özel Ayçiçeği Kreş ve Anaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen sanat etkinlikleri sergisi dün Makro Market salonunda açıldı.
2008–2009 Eğitim ve Öğretim sezonunda miniklerin yapmış olduğu sanat faaliyetlerinin tanıtıldığı ve birbirinden güzel el emeklerinin yer aldığı serginin açılışında çocukların halk oyunları gösterisi ise hem aileler hem vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı.
Özel Ayçiçeği Kreş ve Anaokulu Kurucu Müdürü Mehmet Özkaya, 8 yıldır hizmette olduklarını ifade ederken, “Amacımız 55 minik yavrumuzun bulunduğu kurumumuzun çalışmalarını ve çocuklarımızın başarılarını sergilemek idi. Burada miniklerimizin ne kadar başarılı olduklarını kanıtlamak idi. Sergimiz pazartesi günü akşama kadar açık kalacak. En emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
ALİ SAİT ÖGE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.