Minik birlerin okuma sevinci

Minik birlerin okuma sevinci

Abdüssamet Fazilet Kuzucu İlkokulu’nda okuma bayramı etkinliği yapıldı. Okulun 1-C sınıfı öğrencileri, okuma ve yazma eğitiminde gösterdikleri başarıyı düzenledikleri “Okuma Bayramı” etkinliği ile taçlandırdı.

2021-2022 eğitim-öğretim yılında Sınıf Öğretmeni Emine Sadiye Sargın rehberliğinde okuma ve yazmayı öğrenen minik öğrenciler, düzenlenen etkinlikte gönüllerince eğlendi. Okul konferans salonunda düzenlenen etkinlikte öğrenciler bireysel olarak ezberledikleri vatan ve doğa temalı şiirleri okudu. Daha sonra sınıf korosu tarafından şiirler okundu.

1.jpeg

Velilerden alkış alan etkinlik sonunda minik öğrencilere “Artık okuyorum-yazıyorum” yazılı madalyalar takıldı, hediyeler verildi. Programda ayrıca kura ile çıkan eşleşmeler ile öğrenciler birbirlerine hediyeleşme yaptı.

2.jpeg

Sınıf velileri etkinlikten dolayı memnun olduklarını belirterek, “Çocuklarımız sene başından beri yoğun bir eğitim öğretim temposu içinde çalıştılar. Her geçen gün üzerlerindeki değişimi gözlemliyor, bizler de onlara katkı sağlamaya çalışıyoruz. Okuma, yazma ve matematik işlemlerini artık yapabiliyorlar. Onları teşvik etmek için böyle bir etkinlik düzenlendi. Birer madalya ile ödüllendirerek cesaretlendirmek istedik. Başta öğretmenimize ve diğer velilere teşekkür ediyoruz. Çocuklar geleceğimiz. En iyi eğitime layıklar” ifadelerine yer verdi. Program hatıra fotoğraflarının çekimi ile son buldu.

merhabahaber.com

4.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.