Miili Gazete'den "suikast" manşeti!

Miili Gazete'den "suikast" manşeti!

Her şey BOP için... Coğrafyamız üzerindeki sinsi küresel plan derinleştiriliyor... PYD-YPG... DAİŞ... Kerkük... Musul... Halep... Şehirlerimizde patlayan bombalar... Şimdi de suikast...

Hain terör saldırılarıyla sıkıntılı günler yaşayan ülkemiz dün akşam saatlerinde oldukça ciddi bir siyasi suikast ile sarsıldı. Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov Çağdaş Sanatlar Merkezi’ndeki resim sergisinin açılışında silahlı saldırıya uğradı.

SALDIRGAN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Olay sonrası saldırgan ve yaralı büyükelçi içeride uzun süre kaldı. Özel Harekat polisleri binanın çevresini çevirmesinin ardından 15-20 el silah sesi duyuldu. Yaklaşık yarım saat sonra silah sesleri kesildi. Daha sonra da saldırgan vurularak öldürüldü. İlerleyen dakikalarda ağır yaralı elçinin hayatını kaybettiği açıklandı. Saldırganın ise ‘Ben buradan sağ çıkmayacağım, bana yaklaşmayın’ diye bağırdığı öğrenildi.

YERİ VE ZAMANLAMASI MANİDAR

Saldırı, Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde, Rusya’nın Ankara Büyükelçiliği ve Çankaya Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen “Gezgin Gözüyle Kaliningrad’dan Kamçatka’ya Rusya” adlı fotoğraf sergisinde oldu. Açılış konuşması için kürsüye çıkan Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, bu sırada silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan, Karlov’u yaraladıktan sonra havaya ateş açtı. Bu sırada salondaki davetliler panik içerisinde kaçışmaya başlayarak salondan çıkmaya çalıştı. Saldırıda ağır yaralanan Andrey Karlov, Güven Hastanesi’ne kaldırıldı. İlerleyen dakikalarda Karlov’un öldüğü duyuruldu. Karlov’u yaraladıktan sonra binanın ikinci katına çıkan saldırganla özel harekât polisleri arasında çatışma çıktı. Yaklaşık 15 dakika süren çatışmanın ardından saldırgan etkisiz hale getirildi. Çağdaş Sanatlar Merkezi, ABD Büyükelçiliği’nin karşısında yer alıyor.
 

 

milligazete.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum