MHP’li adaylardan ziyaret

MHP’li adaylardan ziyaret

29 Mart yerel seçimlerine, Hizmeti ayağınıza getireceğiz sloganıyla hazırlanan MHP Konya İl Teşkilatı çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Parti İl Başkanı Ali Yücel, MHP Genel Yardımcısı ve Konya milletvekili Faruk Bal ile MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Büyükşehir Başkan Adayı Hikmet Çay, Selçuklu Belediye Başkanı Sırrı Demirel ile partililerden oluşan heyet Konya esnafını ziyaret ederek, sorunları yerinde tespit etti.

Ziyaretlerden ilki MHP Konya milletvekili Mustafa Kalaycı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay tarafından çarşı esnafına yapıldı. Burada esnafın sorunlarını dinleyen Kalaycı 29 Mart yerel seçimlerinde göreve gelmeleri halinde esnafın sorunlarını kesinlikle çözüme kavuşturacaklarını belirtti. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay ise koltukta oturularak esnafın sorunlarının çözüme kavuşturulamayacağını belirterek, yerel seçimlerin ardından göreve gelmeleri halinde bu tür ziyaretlerini sürdüreceklerini,  esnafın sorunlarını yerinde dinleyerek, sorunların çözüm yollarını birlikte üreteceklerini vurguladı.
Buradaki ziyaretin ardından Kalaycı ve Çay, parti İl Başkanı Ali Yücel, MHP Genel Başkan Yardımcısı Konya milletvekili Faruk Bal, Selçuklu Belediye Başkan Adayı Sırrı Demirel ile birlikte pazarcı esnafını ziyaret etti. Pazar esnafı tarafından oldukça samimi bir şekilde karşılanan MHP’li heyet burada da esnafın sorunlarını dinledi. Pazar esnafının sorunlarıyla yakından ilgilenen Çay, ileriye dönük projelerini esnafla paylaştıktan sonra yaptığı konuşmada, göreve gelmeleriyle birlikte oluşturacakları sürekli pazar alanları ile bu tür sorunların kökünün kazınacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.