MHP’li adaylardan sağlık yatırımı hedefi

MHP’li adaylardan sağlık yatırımı hedefi

29 Mart yerel seçim çalışmaları dahilinde oda kurum ve kuruluşları bizzat gezerek vatandaşa yönelik yapılabilecekler hakkında bilgi alışverişinde bulunan MHP belediye başkan adayları, İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirciyi makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay, mevcut Belediye Sağlık Hastanesi’nin hem kapasite hem alan açısından yetersiz olduğunu giriş ve çıkış trafiğinin olumsuzluğu nedeniyle yeterli hizmeti sunamadığını ifade etti. Bu amaçla modern bir sağlık hizmeti yapılarak halkın hizmetine sunulacağını belirten aday Hikmet Çay, “Bu sağlık merkezinde poliklinikler, diş tedavi ünitesi, diyabet ve diyaliz merkezleri ile sosyal tesislerin olacaktır ve bu merkezde bölgeye hizmet verecek kapasitede yapılacaktır” dedi.

MHP Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mustafa Demirel de, seçildiği takdirde, Selçuklu bölgesi kapsamında sağlık ocaklarını sayısını artıracaklarını söyledi. Demirel, mahalle muhtarları aracılığıyla ihtiyaç sahibi insanları tespit ederek belediye hastanelerinde kendilerine öncülük tanınarak sahip çıkılacağını ifade etti.

Özellikle kadınlarımızın için kemik erimesi, menopoz ve kadın hastalıkları  noktasındaki tedavilerin bizzat Selçuklu Belediyesi tarafından yapılacağını da kaydeden Mustafa Sırrı Demirel, “İnsana hizmet için ekip olarak yola çıktık, değişim yakındır” dedi.

İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci ise MHP Büyükşehir ve Selçuklu Belediye başkan adaylarına sağlık konusuna gösterdıkleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Küçükkendirci, idarecilik anlayışının Konya’yı yöneten her birim için herkese kucaklayan bir zihniyet çerçevesinde olması gerektiğini belirterek adaylara başarı diledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.