MHP’li adaylardan dolmuşçu esnafına ziyaret

MHP’li adaylardan dolmuşçu esnafına ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay ile Karatay İlçe Belediye Başkan Adayı İlyas Kiraz, Eski garaj ve Saman pazarında bulunan dolmuşçu esnafını ziyaret ettiler.

29 Mart 2009 tarihinde yapılanacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay, ve MHP Karatay İlçe Belediye Başkan Adayı İlyas Kiraz seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Son olarak önceki gün Eski Garaj ve Saman Pazarı’nda bulunan dolmuşçu esnafına ziyaret ettiler. Dolmuşçu esnafıyla tek tek görüşen adaylar, dolmuşçu esnafının karşı karşıya kaldığı problemleri ve sıkıntıları dinlediler. MHP Karatay İlçe Belediye Başkan Adayı İlyas Kiraz, “Dolmuşçu esnafımızın zor şartlar altında görev yaptığını çok iyi biliyoruz. Bizlere dile getirdikleri sorunları çözülmeyecek sorunlar değildir. Göreve geldiğimiz takdirde bu sorunları çözmeye söz veriyoruz. Ayrıca dolmuşçu esnafımızın daha iyi çalışmaları için kendilerine güzel sosyal tesisler kazandıracağız” dedi.

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hikmet Çay ise “Dolmuşçu esnafının karşı karşıya kaldığı bürokratik engelleri yapacağımız görüşmeler sonunda halledeceğiz. Şayet bu sorunları Konya’da halledemezsek, Ankara’da çözümlerini aracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.