Merhaba'da görev değişimi

Merhaba'da görev değişimi

Merhaba Gazetesi'nde görev değişikliği gerçekleşti. Uzun yıllar Merhaba Gazetesi Spor Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Recep Çınar, Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirildi

Kerem İşkan'dan boşalan Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevine Recep Çınar getirildi. Kerem İşkan ise Merhaba Gazetesi Genel Koordinatörlük görevine getirildi. Uzun yıllar Merhaba Gazetesi Spor Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Recep Çınar,  aynı zamanda Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanlığı görevi yapıyor. Görev değişikliği hakkında konuşan Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Recep Çınar, Merhaba'nın büyük ve köklü bir aile olduğunu belirterek, "Konya habercilik anlamında zengin bir şehir. Bana bu görevi veren büyüklerimi mahçup etmeyeceğim. Kaliteli ve keyifli bir gazeteyi siz okuyucularımızı ulaştırmak için yola çıkıyoruz. En büyük güvencemiz siz okurlarımız olacak. Okuyucularımızın bize vereceği destekle bu yolda başarılı adımlar atacağız. Sağlıktan, spora, eğitimden sağlığa bir çok alanda haberleri sizlere sunacağız. Okuyucularımızın milli ve manevi konulardaki hassasiyeti bizim için çok önemli. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı aldığımız yerden daha iyi yerlere taşımak için çalışacağız" dedi.

RECEP ÇINAR KİMDİR

1958 yılında Konya’nın en eski mahallelerinden Sedirler’de doğdu. Mesleğe Yeni Meram Gazetesi'nde başlayan Recep Çınar, 1991 yılında Merhaba Gazetesi'nde görev yapmaya başladı. Merhaba Gazetesi‘nde uzun yıllar Spor Yazı İşleri Müdürlüğü yanı sıra Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD)'de üç dönemdir Konya Şube Başkanlığı görevini yürütüyor. Recep Çınar, Konya Gazeteciler Cemiyeti'nde genel sekreterlik ve başkan yardımcılığı görevi yaptı. Çınar'ın Triatlon Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği, Tekvando Federasyonu Basın Kurulu üyeliği, Ankara Gazeteciler Cemiyeti üyeliği ve TSYD Genel Merkez üyeliği bulunuyor.

MESUT TURAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.