Mercedes'in yeni kamyonları yollarda

Mercedes'in yeni kamyonları yollarda

Yeni kamyon ve çekici ürün gamı ile Türkiye turuna çıkan Mercedes-Benz Türk 55 günde, Türkiye’nin 7 bölgesindeki 25 şehiri ziyaret ederek toplam 7 bin 590 km yol katetti.

Yeni kamyon ve çekici ürün gamı ile Türkiye turuna çıkan Mercedes-Benz Türk 55 günde, Türkiye’nin 7 bölgesindeki 25 şehiri ziyaret ederek toplam 7 bin 590 km yol katetti. Euro 6 motora geçişle birlikte kamyon ve çekicilerini yeniden sınıflandıran Mercedes-Benz’in uzun yol ve nakliye araçları Actros, inşaat araçları Arocs ve şehir içi dağıtım araçları Atego tasarımları, ileri teknik özellikleri, geniş iç hacim sunan konforları, yol tutuşları ve ekonomik yakıt tüketimi gibi özellikleriyle tanıtım toplantılarında katılımcıların beğenisini kazandı.  Mercedes-Benz Türk, 14 yıldır aralıksız liderliğini sürdürdüğü kamyon pazarında Euro 6 motora geçişle birlikte yepyeni bir ürün gamıyla hizmet vermeye başladı. İhtiyaca uygun modelleri daha kolay seçme imkânı tanıyan bir sınıflandırmaya giden Mercedes-Benz, uzun yol ve nakliye araçlarını Actros, inşaat araçlarını Arocs, şehir içi dağıtım araçlarını ise Atego çatısı altında topladı.

Yenilenen sınıflandırmanın ardından yeni kamyonlarıyla Türkiye turuna çıkan Mercedes-Benz, 30 Mayıs 2016 tarihinde başlattığı turunu 21 Temmuz 2016 tarihinde tamamladı. Actros, Arocs, Atego araçlarından oluşan konvoy, Türkiye turuna Gaziantep’ten başladı ve sırasıyla Hatay, Mersin, Adana, Konya, Antalya, Denizli, Muğla (Milas), İzmir, Afyon, Eskişehir, Ankara, Aksaray, Kayseri, Sivas, Malatya, Erzurum, Trabzon, Samsun, Düzce, Zonguldak (Ereğli), Bandırma (Susurluk), Bursa ve Kocaeli’ni ziyaret etti. Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde son bulan Türkiye turunda Mercedes-Benz araçları 55 günde 7 coğrafi bölgede toplamda 25 şehre uğradı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.