Meramın sorunlarını biliyorum

Meramın sorunlarını biliyorum

AKPden Meram Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan İbrahim Ataç, 14 yıllık Belediyecilik deneyimi ile göreve talip olduğunu ifade ederken,

 “2004 yılı mahalli seçimlerinde AKP’ den Meram Belediyesi için aday adayı olmuştum. 5 yıl sonra tekrar aday adayı olmam, taşın altına elimi sokmam, ülkemiz, milletimiz, şehrimiz ve insan sevgimizin ötesinde kendimize duyduğumuz saygıyla da birebir ilgisi vardır. 1994–1999 yılları arasın da Meram Belediyesi başkan yardımcılığı görevini yaptım. Bu dönemde uzun süre tek başkan yardımcısıydım. O dönem içerisinde yapılan hizmetlerinin hepsinin altında imzam vardır. Ayrıca 2 yıl merkezi Ankara’da bulunan Yerel Yönetimler Derneği’nin Genel Başkan Yardımcılığı görevinin yaptım. Bu derneğin faaliyet alanı belediye mevzuatı üzerine çalışmalar yapmaktı. Bunun için bu konularda ciddi oranda bilgi sahibi olduğumu söyleyebilirim” dedi.

Ataç, “Biz Meram’da belediyeciliği Türkiye ortalamasının çok üzerine taşıyarak, başarılı projelere imza atacağız. Meramımızı Türkiye’mizin cazibe merkezlerinden biri yapmadan çıktığımız bu yoldan asla geri dönmeyeceğiz. Gecemizi ve gündüzümüzü Meramımızın mutluluğu için feda etmeye hazırız. Bizim için sevda Meramımızın hak ettiği gerçek kimliğine kavuşması ve bu kentin sahiplerinin refahını sağlamasıdır. Biz görev dönemimizde halkımızın ortak aklı ve vicdanı olacağız. Bölgemizde yaşayan herkesin hukukunu kendi hukukumuz gibi koruyacağız. Biz belediye başkanlığı görevine, projelerimizle, heyecanımızla, birikimimizle, iş bilirliğimizle hazır olduğumuz için aday adayı olduk. Zaman kısa, yapılacak işler çok. Sorunu da, çözümü de biliyorum. Bu nedenle halkımızın teveccühüne mazhar olacağıma inanıyor, bu sürecin Meramımız, ülkemiz ve herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

ALİ SAİT ÖGE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.