Meram hep ihmal edildi

Meram hep ihmal edildi

MHP Meram İlçe Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Açıkel, adaylığı resmen açıklandıktan sonra ilk kez basın karşısına geçti.

Açıkel, İlçe binasında düzenlediği basın toplantısında biyografisi hakkında bilgi verirken Meram için projelerini de anlattı. Açıkel, Meram’a hizmet için aday olduğunu ifade ederken, “Bizler sadece çalışmak için geliyoruz. Meram İlçesi şimdiye kadar her zaman ihmal edildi. Bir zamanlar Konya’nın merkezi iken şimdi kendi merkezi bile olmayan bir konumda. Bir zamanlar Türkiye’ye örnek olarak gösterilen ‘Meram Bağları’ unutuldu, mesire alanları, yeşil alanları korunamadı. Özellikle son yıllarda kaçak yapılar ve gecekondulaşmalar ile adına yakışmayan bir görünüme kavuştu. Bizler tüm bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak için göreve talip olduk” dedi.

Projeleri hakkında da bilgi veren Açıkel, “Geçmişte birçok tarihsel evreden geçen, Selçuklu’ya başkentlik yapan Konya’nın en eski merkez ilçelerinden olan Meram, ne yazık ki unutuldu. 203 bini aşkın seçmeni ile birçok ilden büyük olan meram için ciddi projelerimiz var. Meram Kent Merkezi, MERKÜSAN (Sanayi Sitesi) projesi, Meram bağları Rekreasyon projesi, Mahalle evleri, Meram Toplulaştırma, Çaybaşı, Aydoğdu, Kurtuluş, Kovanağzı, Uzun harmanlar, kalfalar kentsel dönüşüm projeleri, Ömür boyu eğitim ve sertifikasyon, Mühendislik ve mimarlık, Ekonomik iyileştirme ve Eğitim Sağlık Geliştirme Projeleri ile ciddi hizmetlere imza atmayı hedefliyoruz” deyi konuştu.

ALİ SAİT ÖGE
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum