Memur-Sen ile KONFİAT arasında protokol imzalandı

Memur-Sen ile KONFİAT arasında protokol imzalandı

Otomotiv sektörünün güçlü markaları arasında yer alan FIAT ve Alfa Romeo, Jeep Marka otomobillere özel servis sağlayan KONFİAT, Memur- Sen ile imzaladığı protokol ile bir kampanya başlattı.

Otomotiv sektörünün güçlü markaları arasında yer alan FIAT ve Alfa Romeo, Jeep Marka otomobillere özel servis sağlayan KONFİAT, Memur- Sen ile imzaladığı protokol ile bir kampanya başlattı.

KONFİAT İLE MEMUR-SEN ARASINDA İŞBİRLİĞİ!

Otomobil sektörünün öncü firmalarından biri olan KONFİAT özel servisi, günümüzün teknolojik gelişmelerine bağlı olarak, araçlarının bakımlarını A’dan Z’ye yapıyor. En uygun fiyat garantisi veren KONFİAT geçtiğimiz günlerde Memur üyelerine özel bir kampanya daha yaptı. Kampanya kapsamında Memur- Sen üyeleri 1 yıl boyunca özel indirimden istifade edebilecek.  Memur- Sen ile KONFİAT arasında imzalanan programda KONFİAT Yönetim Kurulu Başkanı Talha Altuntaş ile Şirket Yetkilisi Bekir Altunel ve Memur- Sen adına Ali Koç, bir araya geldi. Memur- Sen Temsilcisi Ali Koç, kampanyaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Öncelikle KONFİAT ailesine bu güzel kampanyası için çok teşekkür ederiz. Memur- Sen üyelerimizin haklarını gözetmeye ve hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz. Protokolümüzün hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. 

adsiz-005.jpg

KAMPANYAMIZ HERKESE HAYIRLI OLSUN'
KONFİAT  Yönetim Kurulu Başkanı Talha Altuntaş, ise araçların bakım noktasında kaliteli ve güvenilir bir şekilde hizmet verdiklerini ifade ederek, “Fiat özel servisi olarak otomobillerin bakımı noktasında günümüzün teknolojik gelişmelerine bağlı olarak hizmet vermekteyiz. Araçların her türlü bakımı alanında uzman personellerimiz ile gerçekleştiriyoruz. Fiat, Alfa Romeo, Jeep Marka aracı olan tüm Memur-Sen üyelerine 1 yıl boyunca özel bir kampanya başlatmış bulunmaktayız. İşçilik indirim oranı : yüzde 25 Yedek Parça indirim oranı yüzde 20 Lastik Değişimi+Balans Ayarı:75 TL Periyodik Bakımlarda iç-dış yıkama ve cam suyu hediye. Kredi Kartına Taksitli en uygun trafik ve kasko poliçesi 1500 TL üzeri bakım ve onarımlarda Balans ayarı ücretsiz. Ücretsiz Vale Hizmeti Ücretsiz Check-Up hizmeti Klima gazı dolumu ve polen filtre değişimi 300 TL” dedi.

SAİT ÇELİK

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.