Melih Gökçek: Solcu Ahmet!

Melih Gökçek: Solcu Ahmet!

Ahmet Davutoğlu bir açıklamasında “Ben kendimi sağcı olarak görmedim hiçbir zaman” demişti. Ankara Büyükşehir Belediye Eski Başkanı İbrahim Melih Gökçek, Davutoğlu’na yüklenerek “Vay takiyyeci vay… Solcu Ahmet” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan "Gör Beni" programına 2,5 yıl önce konuk olmuş, bu programda "Kendimi hiçbir zaman sağcı olarak görmedim" ifadelerini kullanmıştı.

Davutoğlu şunları söylemişti: "(…) Sol-sağ denklemi içinde de sol bir ortamda büyüdüm. İstanbul Lisesi, Boğaziçi Üniversitesi… Ama ben kendimi sağcı olarak görmedim hiçbir zaman. Fakat ilgilendiğim alanlar bu toplumun o klasik değerlerine olan saygım dolayısıyla bu ikisinin mezcetmeye çok çalıştım. Marksist literatürü de ortaokul çağlarında okuduk hepimiz o günkü şartlar gereği… Bütün o meseleler beni akademik hayata yönlendirdi."

"VAY TAKİYYECİ VAY!"

Davutoğlu'nun bu açıklamasının videosu sosyal medyada yeniden gündem oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Eski Başkanı İbrahim Melih Gökçek de Davutoğlu'nun "Ben kendimi sağcı olarak görmedim hiçbir zaman" sözlerinin yer aldığı videoyu sosyal medyada paylaşarak Davutoğlu'na tepki gösterdi. Gökçek, Davutoğlu'na şu cümlelerle yüklendi:

"Davutoğlu hiçbir zaman kendini sağcı olarak görmemiş… Vay takiyyeci vay… Biz de hep bunda bir bozukluk var, bu çok açık diyorduk. Sonunda kendi tiynetini ortaya koydu… Konya'da meydan da iğne ucu kadar cesaretin varsa bunu söylersin. Solcu Ahmet."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum