Marmaraereğlisi'nde Yapılan Cemevi Törenle Açıldı

Marmaraereğlisi'nde Yapılan Cemevi Törenle Açıldı
Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde yapılan cemevi törenle açıldı. Açılışa; CHP Tekirdağ milletvekilleri Candan Yüceer ve Emre Köprülü, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Marmara Ereğlisi Cem Vakfı Başkanı Hıdır.

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde yapılan cemevi törenle açıldı. Açılışa; CHP Tekirdağ milletvekilleri Candan Yüceer ve Emre Köprülü, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Marmara Ereğlisi Cem Vakfı Başkanı Hıdır Şanlı ve vatandaşlar katıldı.

Cem Vakfı Başkanı Hıdır Şanlı’nın ev sahipliği yaptığı açılış töreninde Can ve Cihan kardeşler kısa bir konser verdi. Cemevi Dedesi Celal Özer‘in duasından sonra cemevinin açılışı protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Emre Köprülü, “Aynı inanç paralelinde bir araya gelen insanlarımızın toplanması da çok güzel ve anlamlı. Aynı amaç doğrultusunda bir araya gelen insanlar büyük işler başarır. Bu bina da bunun göstergesidir." dedi.

Adem Dalgıç ise "Cemevinin hayırlı olmasını diliyorum. Farklı kültürlerin yaşatılmasına destek verenlere teşekkür ediyorum. Biz de farklılıkların yaşatılmasına öncülük yapacağız.” diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.