Makine Mühendislerinde şampiyon Real Mekanik oldu

Makine Mühendislerinde şampiyon Real Mekanik oldu

Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi tarafından düzenlenen 11.Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası 07 Aralık 2021 tarihinde yapılan 3.lük 4.lük ve şampiyonluk maçları ile tamamlandı.

Odanın konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklama şu şekilde: “Kuruluş amacı üyelerine ve topluma hizmet etmek olan Odamızın, sosyal etkinlik kapsamında üyelerine yönelik tertip etmiş olduğu; sportif turnuvalardan olan halı saha futbol turnuvasında toplam 10 (on) maç yapılmıştır.

1. Organize Sanayi Özcan Halı Saha Tesislerinde yapılan maçlara toplam 6 (altı) takım katılmıştır. Makina ve Endüstri Mühendisi üyelerimizin oluşturduğu turnuva da üçerli iki grup oluşturulmuş, gruplarda ilk ikiye giren takımlar yarı final maçları oynamışlardır. Yarı final maçlarında mağlup olan takımlar 3.lük 4.lük maçı yaparken, galip olan takımlar final maçı oynamışlardır. Final maçını Liftmen’i (7-0) yenen Real Mekanik kazanmıştır. Şampiyon takıma kupa ve madalyaları, diğer takımlara ve turnuvanın gol kralına da ödül ve madalyaları verilmiştir. Ayrıca, turnuvamızın tertip edilmesinde göstermiş olduğu katkıların anısına Wesbo Firması yetkilisine de teşekkür plaketi takdim edilmiştir.

Muhabbet ve dostluk içerisinde gerçekleştirilen turnuva üyelerimiz arasında tanışıklık ve samimiyet ortamını sağlamıştır. Üyelerimizin odamıza sahiplenmesi ile odamız, mesleğimiz ve şehrimizi ilgilendiren her türlü konuda söz sahibi olmaya devam edecektir. Bu birlik ve beraberlik Yönetim Kurulumuzu yapılabilecek yeni aktiviteler noktasında daha fazla teşvik etmekte, odamızın çalışma gücünü arttırmaktadır. Turnuvamıza destek olan üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür eder, saygılar sunarız”

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.