Lütfi Yalman esnafı ziyaret etti

Lütfi Yalman esnafı ziyaret etti

Saadet Partisi (SP) Meram Belediye Başkan adayı Lütfi Yalman, yoğun tempoda geçen çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bir dizi esnaf ziyaretinde bulunan Yalman’a esnafın ilgisi ise bir hayli yoğundu. Sıcak bir ortam da geçen ziyaretlerde Yalman, esnafın derdini tek tek dinledi. Çözüm yolunu da belirten Yalman, “Zamanında en iyisini biz yaptık, yine biz yapacağız” dedi.

Varışlı ve Ulusoy İşhanlarını ziyaret eden Yalman, belediyecilikte halk ile iç içe olmanın önemine vurgu yaparak, ziyaretlerini tekrarlayacağı mesajını verdi.

Esnafın ortak şikâyeti ise krizdi. Yalman ise “Zamanında Erbakan Hoca esnafın yüzünü nasıl güldürüyse bizler de güldüreceğiz” dedi.

Güncel olaylara da değinen Yalman, küresel krizin Türkiye’ye henüz ulaşmadığını, Türkiye’deki krizin kendi iç etkenleri sonucunda oluştuğunu dile getirdi. Başbakanın Davos’taki tavrını da değerlendiren Yalman, “Tayyip Erdoğan’ın bu hareketini sonuna kadar destekliyoruz. Bu olay dünyayı ayağa kaldırdı. Ancak Başbakan bu tavrının devamını getiremedi maalesef ” dedi.

Seçim sonuçlarının hayırlısı olmasını temenni eden Yalman, yapılan bu tür ziyaretlerden memnun kaldıklarını ve sıklıkla tekrar edeceklerini belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.