Liseler boks şampiyonluğu için yarıştı

Liseler boks şampiyonluğu için yarıştı

Konya Liseler Arası Boks Şampiyonası 27-29 Kasım tarihinde Karatay Kongre merkezi boks salonunda yapıldı. Liseler Arası Boks Şampiyonası A ve B kategorilerinde gerçekleştirilirken dereceye giren sporcular Türkiye Şampiyonasında Konya’yı temsil etmeye hak

Konya Liseler Arası Boks Şampiyonası 27-29 Kasım tarihinde Karatay Kongre merkezi boks salonunda yapıldı. Liseler Arası Boks Şampiyonası A ve B kategorilerinde gerçekleştirilirken dereceye giren sporcular Türkiye Şampiyonasında Konya’yı temsil etmeye hak kazandı.

Şampiyona hakkında açıklamalarda bulunan Konya Boks İl Temsilcisi Ziya Ak, Konya’da Liselerarası A kategorisinde 32 sporcu, B kategorisinde 22 sporcu olmak üzere toplam 54 sporcu ile müsabakaları gerçekleştirdiklerini ve şampiyonaya katılımın üst düzeyde olduğunu söyledi.

Konya’da boksun önemli aşama kaydettiğini ifade eden Ak, “Burada şampiyon olan sporcularımız A gurubu 13-16 Ocak 2021 tarihinde Çankırı’da B gurubu ise 17-23 Şubat 2022 tarihinde Karabük’te yapılacak olan Liseler Arası Türkiye Boks şampiyonasına katılacak.” dedi.

Müsabakaya katılan sporculara madalyalarını, Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanı Recep Çınar, Türkiye Boks Federasyonu MHK Üyesi ve Konya Başhakemi Ahmet Kamil Eroğlu, GSİM Salon Amiri Halil Eroğlu, Eski Milli Boksör ve antrenör Turhan Çumralıgil, Milli Boksör ve antrenör Soner Karaöz, Türkiye Boks Federasyonu Konya İl Temsilcisi Ziya Ak ve müsabakaya iştirak eden Konya Bölge antrenörleri takdim etti.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.