LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? Ziya Selçuk açıkladı

LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? Ziya Selçuk açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, LGS sonrasında açıklamada bulundu. Selçuk, soru kitapçıklarının pazartesi günü okullardan alınabileceğini, sınav sonuçlarının ise 16 Temmuz’da açıklanacağını kaydetti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, LGS sonrasında açıklamada bulundu. Sınavın huzur ve güven içerisinde tamamlandığını söyleyen Bakan Selçuk, "Soru kitapçıkları pazartesi günü okullardan alınabilir" dedi.

Selçuk, "Aldığımız tedbirlere uyarak öğretmenlerinin yönlendirmelerine göre hareket eden ve sosyal mesafesini bizim uyarılarımıza gerek kalmaksızın koruyan tüm çocuklarımıza sorumlu ve bilinçli davranışlarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

LGS SINAV SONUÇLARI 16 TEMMUZ’DA

Sınav kitapçıklarının 22 Haziran Pazartesi gününden itibaren okullardan alınabileceğini, sınav sonuçlarının ise 16 Temmuz'da açıklanacağını kaydeden Bakan Selçuk açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Okul binalarında aldığımız önlemlere saygı göstererek binaların dışında herhangi bir kalabalık oluşmaması için çaba harcayan, sorumlu, bilinçli, çözümcü ve bizimle iş birliği içerisinde olduğunu hissettiren tüm velilerimize de selamlarımı, sevgilerimi sunuyorum.
Sınavın sağlıklı bir şekilde tamamlanmasında önemli katkı sunan İçişleri Bakanlığımıza ve Sağlık Bakanlığımıza, sürecin koordinasyonunu başından itibaren başarılı bir şekilde yürüten Bakan Yardımcım Mahmut Özer'e, sürece büyük emek veren Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Sadri Şensoy ve çalışma arkadaşlarına, sürecin zorluğu nedeniyle aylardır destek veren ve sahada yer alan Bakanlığımızın tüm bürokratlarına, çalışma arkadaşlarıma, 81 ilde süreci başarılı ile yöneten tüm il müdürlerimize, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve tüm paydaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca sokağa çıkmayarak çocuklarımız için evde kalan tüm vatandaşlarımıza ve destek sunan herkese içtenlikle teşekkür ederim"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.