Laleli, Sille’de seçmenlerle buluştu

Laleli, Sille’de seçmenlerle buluştu

Selçuklunun her mahallesini karşı karış gezen Saadet Partisi Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Selim Laleli, temposunu artırdı.

 Dün Selahaddin Eyyübi Mahallesi’nde esnaf ziyareti yapan Laleli’nin akşamki durağı Sille’ydi. Beşyüzevler olarak bilinen Selahaddin Eyyübi Mahallesini Sosyal tesisler ve yeşil alanlarla donatacaklarını söyleyen Laleli, mahalle sakinlerinden destek istedi. Sille’de gerçekleşen programda ise Laleli, seçmenlerin tehdit edildiğini ileri sürerek iktidar partisini eleştirdi. Laleli şunları söyledi : “İktidar Partisi’ni seçmezseniz biz onlarla çalışmayız, gibi ifadeler kullanılıyor. Bunlar yakışıksız ve gayri demokratiktir. Bizim milletimiz daha öncede bu şekilde tehdit edilmişti. Ancak, tehditler ters tepti. Milletimiz kendisine oy vererek efsane hizmetleri gördü.”
SAADET PARTİSİ’NDEN İLÇELERE ÇIKARTMA
Seçimlere sayılı günler kala en hareketli partilerden biri olan Saadet Partisi, çalışmalarını tüm ilçelere yaydı. Sabah saatlerinde il binası önünde toplanan çok sayıda partili, ilçelere hareket etti. Programla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Veli Tolu, Konya’nın tamamında seçime girdiklerini ve hepsinde de iddialı olduklarını söyledi. Teşkilat mensupları ile hummalı bir çalıma yürüttüklerini söyleyen Tolu, seçimleri başarı ile tamamlayacaklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.