Kurum: Cumhurbaşkanı'mıza rekor oyla destek vereceğiz

Kurum: Cumhurbaşkanı'mıza rekor oyla destek vereceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "2023 seçimlerinde inanıyoruz ki Sayın Cumhurbaşkanı'mıza ve 'Cumhur İttifakı'mıza rekor bir oyla destek vereceğiz." dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Giresun'da AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katılarak bir konuşma yaptı. 

Muhalefete yönelik iddialarda ve tepkide bulunan Bakan Murat Kurum, "Biz bunların bu topraklara, bu millete yabancı olduklarını zaten biliyorduk ama menşelerinin bile dışarıda olduğunu bilmiyorduk. Bunu da öğrenmiş olduk." diye konuştu.

Bakan Murat Kurum şunları söyledi;

"Şimdi Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde 2023'e emin adımlarla yürüyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimize hizmet edeceğiz ve bu yoldan, Sayın Cumhurbaşkanı'mızın yolundan, AK Parti'mizin davasının yolundan asla ve asla dönmeyeceğiz. Giresun'umuz, AK Parti teşkilatlarımız, ana kadememiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız bu kutlu davanın hiçbir neferi asla ve asla bu kutlu yoldan geri dönmeyecek ve biz gücümüzü birileri gibi algıdan, sosyal medya operasyonlarından almıyoruz. Kimden alıyoruz? Sizlerden alıyoruz. Aziz milletimizden alıyoruz. Teşkilatlarımızdan alıyoruz. Burada sizlerin söylediği güzel bir söz var; ne bu söz? Ata arpa, yiğide de arka gerek. İşte biz yalnızca sırtımızı aziz milletimize yaslarız. Bizim arkamızda milletimiz var. Ardımızda eli nasırlı analarımız, babalarımız var. Annelerimizin, babalarımızın duası var. Bize Giresun yeter. Bize Türkiye yeter. Bize aziz milletimiz yeter. Biz bu anlayışla 2023 seçimlerinde inanıyoruz ki Sayın Cumhurbaşkanı'mıza ve 'Cumhur İttifakı'mıza rekor bir oyla destek vereceğiz. Giresun ithal olanı değil yerli ve milli olanı seçecek; 'Türkiye Yüzyılı'na en büyük desteği verecektir."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum