KTÜN’de BİLMÖK kongresi başladı

KTÜN’de BİLMÖK kongresi başladı

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) ev sahipliğinde bu yıl 17. gerçekleştirilen Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi (BİLMÖK) başladı.

Çevrimiçi olarak gerçekleşen ve TC Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir ile KTÜN Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik’in video mesaj ile açılış konuşması yaptığı kongrede 7 gün boyunca bilişim alanındaki güncel konular sektör ve akademinin önde gelen isimleriyle masaya yatırılacak.

Türkiye’nin en büyük öğrenci kongresi olma özelliğine sahip kongrenin açılış konuşmasını video mesajla TC Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir ile Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik yaptı. Her yıl farklı bir üniversitenin bilgisayar mühendisliği bölümü ve ilgili öğrenci toplulukları tarafından organize edilen kongre bilgisayar mühendisliği öğrencileri arasındaki etkileşimi ve iletişimi artırmak, mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve ülkenin bilişim alanındaki yönelimlerini belirleyerek bu alanda gelişmesine destek vermek amacıyla düzenleniyor. Kongre, Bilgisayar Mühendisleri arasındaki etkileşimi ve iletişimi arttırmak ve ülkenin bilişim alanındaki gelişimine katkıda bulunmak amacıyla 22-28 Mart 2021 tarihleri arasında sektörün ve akademinin önde gelen isimlerini konuşmalarıyla çevrimiçi olarak devam edecek.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.