KTO Karatay’dan istihdam zirvesi

KTO Karatay’dan istihdam zirvesi

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Sportif Faaliyetler Direktörlüğü Kariyer Gelişim ve Mezun İlişkileri Ofisi, her yıl farklı konseptlerle hazırladığı kariyer zirvesinin sekizincisini düzenledi.

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Sportif Faaliyetler Direktörlüğü Kariyer Gelişim ve Mezun İlişkileri Ofisi, her yıl farklı konseptlerle hazırladığı kariyer zirvesinin sekizincisini düzenledi. Bu yılki zirve, “Paraşüt: Sosyal Gelişim ve İstihdam Zirvesi” temasıyla dijital platformlarda gerçekleştirildi.

Zirveye Koç Holding Baş Hukuk ve Uyum Müşavir Yardımcısı Rana Hoffman, Koç Finans Kurum içi Avukatı ve Arabulucu Burçin Narmış, Huawei DCEO Koordinatörü İbrahim Cihat Kırkpınar, MAN Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Mustafa İskifoğlu, Yapı ve Kredi Bankası Hukuk Direktörü Güven Kahraman, Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Baş Müfettişi Doç. Dr. Mustafa Göktuğ Kaya ve daha birçok başarılı isim, KTO Karataylı öğrencilerle bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı.

MUHURREM DURSUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.