KTO Karatay Üniversitesi ile Türk Hava Kurumu iş birliği yaptı

KTO Karatay Üniversitesi ile Türk Hava Kurumu iş birliği yaptı

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, Türk Hava Kurumu ile "Uçuş ve Hizmet Eğitim Programı Düzenlenmesi ve Yürütülmesi" kapsamında iş birliği protokolü imzaladı

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Ankara'da gerçekleştirilen Türk Hava Kurumu, Türk Hava Kurumu Üniversitesi ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ziyaretlerinden sonra Türk Hava Kurumu ile iş birliği protokolü yapıldığı belirtildi.

Türk Hava Kurumu ile yapılan iş birliği protokolü imza programına THK Kayyum Heyeti Başkanı Abdullah Kaya, Başkan V. Ali Yüksel ve yetkililerin katıldığı aktarıldı.

Açıklamada ifadesine yer verilen KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç, havacılık alanındaki hedefleri doğrultusunda Türk havacılığının köklü kurumlarından Türk Hava Kurumu ile iş birliği anlaşması imzalıyor olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Sivil Havacılık Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Yüksek ile görüşen heyetin, KTO Karatay Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Pilotaj Bölümü hakkında bilgi verdiği, havacılığın güncel durumu ile gelecek perspektifi hakkında konuşulduğu kaydedildi.

Ziyaretlere, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç, Havacılık ve Eğitimi İktisadi İşletmesi Genel Müdürü Agah Karabıyık ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akif Gündüz'ün katıldığı bilgisine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.