KTO Başkanı Üzülmez’e tebrik ziyaretleri

KTO Başkanı Üzülmez’e tebrik ziyaretleri

Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı'na yeniden seçilen Hüseyin Üzülmeze tebrik ziyaretleri devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil Toplum Teşkilatı yöneticileri Başkan Üzülmezi ziyaret ederek yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bu

ZİYARET EDENLER
Beraberindeki İl Teşkilatı Yöneticileri’yle Başkan Üzülmez’e tebrik ziyaretinde bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Veli Tolu da yeni dönemin hayırlı olması dileğinde bulundu. Hüseyin Üzülmez’i ayrıca Konya Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz, Karayolları 3. Bölge Müdürü Haşmet Ruşen Oğuzalp, KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Sorgun, Selçuklu İlçe Emniyet Müdürü Adem Başarır, CHP İl Başkanı İmdat Şen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Radyocular Derneği Başkanı Rasim Özer, Bozkırlılar Vakfı Başkanı Hasan Ali Ünlü de tebrik ziyaretinde bulunarak, Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu'nun ve Meclisi'nin yeni dönemde Konya'nın övünç duyacağı eserler ortaya çıkaracağına inandıklarını ifade etti.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Üzülmez, bu güne kadar gerçekleşen ziyaretlerde Konya'nın tüm kurum ve kuruluşlarının birlik içerisinde olduğunu gözlemlediğini belirtti. Yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde şehre hizmet etmeye devam edeceklerinin mesajını veren Üzülmez, “127 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Konya Ticaret Odası misyonunun gereği olarak bölgemize hizmet etmeye devam edecektir. Hedeflediğimiz gibi KTO-Karatay Üniversitesini eğitim öğretime açarak, bölgemize kazandıracağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.