Kreşte ‘Bambu Yaşam’ farkı

Kreşte ‘Bambu Yaşam’ farkı

Çocuklara güçlü bir temel eğitim vermek için yola çıkan Bambu Yaşam, çocukların akışına uyumlanabilen, en ince detaylar düşünülerek oluşturulan, çocuğu merkeze aldığı gibi ebeveyni de özgürce içine davet eden, şeffaf, samimi, huzur dolu bir ortam sunuyor.

3-6 yaş grubuna özel hizmet verecek olan ve 2020-2021 eğitim-öğretim yılında hizmete açılması planlanan Bambu Yaşam Gündüz Bakımevi kurucusu Kadriye Özden, okulun Konya’nın en gözde ve seçkin kurumu olacağını belirterek, En büyük mutluluk olan çocuklara, oyun dolu bir dünya, toprak ve ağaç dolu bir bahçe, sadelik ve doğallığın temele alındığı, yaşamın içinde nitelikli bir okul öncesi eğitimi vermeyi amaçladıklarını söyledi. Bambu Yaşam Gündüz Bakımevi olarak ön kayıtları almaya başladıklarını hatırlatan Özden, 3-6 yaş grubuna hitap eden bir eğitim kurumu olarak, çocuklara güçlü bir temel eğitim vermeyi hedeflediklerini kaydetti.

bambu-kres2.jpgbambu-kres3.jpg

Farklı yaklaşımların benimsendiği, her zaman doğal malzemeler ile üretken eğitimin devam edeceği, hayatın içinden gerçek yaşam becerilerinin yer aldığı, ahşap ile dizayn edilmiş sakin iç mekânlara sahip okulumuz Konya’nın en gözde ve detaylı eğitim kurumu olacak” diyen Özden, Koronavirüs tedbirleri kapsamında da hijyen noktasında gerekli tüm önlemleri aldıklarına dikkat çekti. Bambu Yaşam Gündüz Bakımevi olarak hedeflerinin özgün bireyler yetiştirmek olduğunu ifade eden Özden, “Özenle her ayrıntı da doğallığın olduğu okulumuz, çocukların fiziksel dayanıklılığının, dikkatinin ve kendi kendine öğrenmesinin nasıl geliştirileceğine dair güzel bir örnek. Okulumuzda yaşayarak öğrenmenin öncelikli olduğu, oyun ve keşif temelli eğitim esas alınır. Her çocuğun özgün ve farklı olduğunu benimseyerek onlara uygun yaklaşımlarla eğitim süreci oluşturulur. Okulumuzda çocuk imajı ileride kullanacağı bilgilerle doldurulması gereken boş bir sayfa değil; problem çözme becerileri gelişen, eleştirel düşünme becerileri desteklenen, aktif, katılımcı, deneyen, araştıran, sorgulayan, düşünen, hayal ettiğiniz okul sizin de gerçeğiniz olsun” şeklinde konuştu.

bambu-kres5.jpgbambu-kres6.jpg


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum