Koyuncu’dan yeni yıl öncesi dev kampanya

Koyuncu’dan yeni yıl öncesi dev kampanya

Koyuncu Fiat 2017 yılı öncesi son fırsatlarıyla araç sahibi olmak isteyen herkesi showroomlarına davet ediyor.

Koyuncu Fiat 2017 yılı öncesi son fırsatlarıyla araç sahibi olmak isteyen herkesi showroomlarına davet ediyor. Yeni Egea şıklığı, tasarımı ve performansıyla göz doldurmaya devam ederken, Koyuncu Fiat’ın da yeni Egea’ya özel kampanyaları hız kesmeden sürüyor. Yeni Egea’nın fiyatları benzinli 52 bin 900 TL’den, dizel seçeneği ise 62 bin 900 TL’den başlıyor. 25 bin TL’ye 20 ay, 30 bin TL’ye de 15 ay yüzde sıfır faiz imkânları sunuyor.

Koyuncu Fiat, araç sahibi olmak isteyen herkese özel kampanyalarıyla hemşehrilerini yarı yolda bırakmıyor. Trafikte en sık karşılaştığımız araçlardan biri olan Fiat Egea’da benzeri görülmemiş bir kampanya bulunuyor. Sedan kasa tipinde yüzde 0 (sıfır) , Hatchback ve Station Wagon’da ise yüzde 1.09 oranıyla kredilendirme imkânı sunuyor. Koyuncu Fiat Satış Şefi Murat İçil, çok yakında döviz kurundan dolayı araçlara zam geleceğini ancak firma olarak bunu belirli bir süre araçlara yansıtmayacaklarını dile getirdi. İçil, “Egea’ya talep çok fazla. Yalnız almayı düşünen vatandaşlar Aralık ayına bırakmasınlar bayimize gelip değerlendirebilirler. Egea araçlarda, müşterinin eğer takaslık aracı varsa bin liraya kadar da kasko desteği sağlıyoruz. 2017 yılında ÖTV ve KDV’si hariç 55 bin TL’nin üzerinde olan araçların ÖTV’si yüzde 45’den yüzde 74’e çıkacak. Tabi bununla beraber de yeni yılda fiyatlarda bir artış söz konusu olacak. O yüzden ihtiyacı olan müşteriler Ocak ayına bırakmasınlar” şeklinde konuştu. Fiat’ın bir diğer aracı olan 500X modelinde ise Kasım ayına özel düz vites fiyatına, dizel otomatik vites kampanyası mevcut.

SMM VE SÜRÜCÜ KURSLARINA  ÖZEL FİYAT!

Koyuncu Fiat’dan bir araç bile alan Muhasebeciler , Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirlere yönelik Aralık sonuna kadar 20 araç almış gibi özel bir fiyat uygulaması var. Alınan araç filo olarak değerlendirilecek ve özel ıskonto uygulanacak. Bunun haricinde diğer kampanyalardan da söz eden İçil, “Tüm sürücü kurslarına da yönelik kampanyamız başladı. Aralık sonuna kadar 1 araç dahi alsalar onlara da yine 20 araç almış gibi ıskonto uygulanacak. Tüm engelli müşterilerimize Tofaş’ın hediye etmiş olduğu özel aparatlarımız var. Kısacası araç almayı düşünen herkesi Fiat Koyuncu Bayisine davet ediyoruz; bu fırsatlar kaçmaz ” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.