Konyaspor'da transfer zirvesi

Konyaspor'da transfer zirvesi

Konyaspor'da Başkan Fatih Özgökçen ile Teknik Direktör İlhan Palut yeni sezon öncesinde ilk kez bir araya gelecek. İkili arasında yapılacak görüşmede yeni sezon transferleri kamp ve takımını yeni yapısı konuşulacak

İttifak Holding Konyaspor'da Başkan Fatih Özgökçen ile Teknik Direktör İlhan Palut bugün ya da yarın araya gelerek yeni sezonun yol haritasını belirleyecek. Yeşil beyazlılarda transfer çalışmaları da Palut'un raporu doğrultusunda yapılacak.

Konyaspor’da olağanüstü kongrede göreve gelen Fatih Özgökçen ve yönetim, yeni sezonda da yola devam etme kararı verdikleri teknik direktör İlhan Palut’la henüz yüz yüze tanışamadı. Telefon yoluyla iletişimde olan Özgökçen’le İlhan Palut’un birkaç gün içerisinde bir araya gelmesi bekleniyor. Kısa sürede Konya’ya gelmesi beklenen Palut, Başkan Fatih Özgökçen ve yeni yönetimle tanışacak.

Fatih Özgökçen-İlhan Palut buluşmasında yeni sezonun yol haritası belirlenecek. Gidecek kalacak oyuncular, transfer yapılacak mevkiler, transfer listesindeki oyuncular, kamp planlaması gibi konuların ele alınacağı görüşmede yol haritası belirlenecek. Öte yandan Konyaspor’un, 13 Ağustos’ta başlayacak yeni sezon hazırlıkları için 21 Haziran’da topbaşı yapması bekleniyor.

BAŞKAN ÖZGÖKÇEN’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Konyaspor'un Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Fatih Özgökçen, sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayımladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: “

5 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Olağanüstü Genel Kurul sonrasında asırlık çınar Konyaspor'umuzun yönetimine seçilmiş bulunmaktayız. Genel kurulumuza katılan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur Ibrahim Altay'a, TFF Başkan Vekilimiz ve Spor Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan'a, kulübümüzün gerçek sahipleri olan delegelerimize, divan heyetimıze, eski başkanlarımıza, kamu/kurum kuruluş, özel sektör temsilcileri ile basınımızın güzide mensuplarına, yönetim kurulumuz adına şükranlarımı sunuyorum.

Delegelerimizin teveccühü ile seçilmemizin hemen ardından şahsımı ve yönetim kurulumuzu tebrik eden başta, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'un yanı sıra, Türkiye Futbol Federasyonu'na, Kulüpler Birliği Vakfı'na, Süper Lig kulüplerimize, Konya Milletvekillerimize, Büyükşehir ve Ilçe Belediye Başkanlarımıza, siyasi partilerimizin il ve ilçe temsilcilerine, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuza, dernek ve vakıflarımızın başkan ve yöneticilerine, bizzat kulübümüzü arayan, telgraf çeken, elektronik posta gönderen, sosyal mecralardan iyi dilek ve temennilerini ileten Konyaspor sevdalılarına, dostlarımıza, yol arkadaşlarımıza, geçmişte kulübümüz için maddi manevi her türlü fedakârlığı yapan başkan ve yönetim kurullarına şahsım ve yol arkadaşlarım adına gönülden teşekkür ediyorum.

Olağanüstü Genel Kurulumuz şehrimize ve camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun.”

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum