Konyaspor için kritik 4 hafta

Konyaspor için kritik 4 hafta

Ligin ilk yarısının bitimine 4 hafta kala Konyaspor zorlu rakiplerle karşılaşacak. 27 puanla 2. sırada bulunan yeşil-beyazlı ekip kalan 4 maçta Karagümrük, Antalyaspor, Hatayspor ve Beşiktaş’ın karşısına çıkacak

Süper Lig'in 16. haftasında Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kalarak zirve yarışını sürdüren Konyaspor, kalan 4 haftada çok kritik maçlara çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip 28-30 aralık tarihleri arasında ise Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında TFF 1. Lig ekibi Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek.

Yeşil-beyazlı ekip kalan maçlarda sırasıyla Karagümrük, Antalyaspor, Hatayspor ve Beşiktaş’ın karşısına çıkacak.

İlhan Palut ve ekibi ligde son 2 haftada 5 puan kaybederek zirve yarışındaki fırsatları tepti. İ.H. Konyaspor’un hedefi geride kalan 4 maçta maksimum puanı çıkarmak.

Konyaspor, söz konusu 4 haftada sıralamada zirve mücadelesi veren 3 takımla karşı karşıya gelecek.

Yeşil-beyazlı ekip zirve yarışında rakiplerinden olan Hatayspor, Karagümrük ve Beşiktaş karşısında iyi sonuçlar alarak zirve yarışında rakiplerini arkasında tutmak istiyor.

KRİTİK MAÇLARIN 2’Sİ DEPLASMANDA

Konyaspor, kritik 4 haftadaki 2 maçını deplasmanda oynayacak.

Söz konusu dönemde Antalyaspor ve Beşiktaş’ı sahasında konuk edecek yeşil-beyazlı ekip, Karagümrük ve Hatayspor deplasmanına çıkacak. Konyaspor’da hedef deplasman maçlarında puan kaybetmemek.

ZORLU SERİNİN ARDINDAN KUPA MAÇI

Konyaspor, kalan 4 haftada çok kritik maçlara çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip kalan maçlarda sırasıyla Karagümrük, Antalyaspor, Hatayspor ve Beşiktaş ile karşılaşacak. Zorlu lig mücadelesinin ardından

Yeşil-beyazlı ekip 28-30 aralık tarihleri arasında ise Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında TFF 1. Lig ekibi Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek.

Bu maçın ardından ise 9 Ocak tarihinde Ligin 2. yarısının ilk maçında sahasında Sivasspor’u konuk edecek.

SPOR SERVİSİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.