‘Konya’nın başarısında bizim de payımız var’

‘Konya’nın başarısında bizim de payımız var’

Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kurslarının Zindankale, Şefikcan ve Yazır-Ecdat Şubesinde görev yapan idarecileri, öğretmenleri ve çalışanları yoğun bir çalışma sonrası 19 Eylül 2022 Pazartesi günü tüm sınıflarda “Yeni Eğitim-Öğretim Yılına

Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kurslarının Zindankale, Şefikcan ve Yazır-Ecdat Şubesinde görev yapan idarecileri, öğretmenleri ve çalışanları yoğun bir çalışma sonrası 19 Eylül 2022 Pazartesi günü tüm sınıflarda “Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Merhaba” dediler.

2021-2022 eğitim öğretim yılı sonrası 476 öğrencisini üniversiteli yaptıklarını vurgulayan Yalçın Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, “2022- 2023 Eğitim Öğretim yılı tecrübeli ve güçlü eğitim kadrosuyla Yalçın Eğitim Kurumlarının başarıya damga vuracağı bir yıl olacaktır. 2015 yılında Türkiye’de ilk ruhsatlı özel öğretim kurslarından biri olan Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kursları olarak, 2022-23 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını tamamlayarak, tecrübeli, dinamik ve güçlü eğitim kadrosuyla, yeni eğitim yılına hedefli ve iddialı girdik. Öğrenci ve velilerin Konya’mızda özel öğretim kurumlarına bakış açılarını bizimle değişti” dedi.

Türkiye genelinde Konya’nın eğitim başarısının üst düzeyde olduğunu dile getiren Yalçın, “YKS sonuçlarının ve il il başarılarına bakıldığında büyük iller arasında Konya’nın her zaman ilk sıralarda olduğunu görüyoruz. Bu başarıda bizlerin de payı çok büyüktür. Konya’da şu an 4 Şubemiz ile hizmet vermekteyiz. Zindakale Şubesi, Şefikcan Şubesi ve Yazır -Ecdat Şubelerimizde tüm lise sınıflarına eğitimimiz olduğu gibi mezunlara da hizmet vermekteyiz” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.