Konyalılar Kia’nın yeni otomobillerine ilgi gösteriyor

Konyalılar Kia’nın yeni otomobillerine ilgi gösteriyor

Konya’nın önde gelen otomotiv firmaları arsında yer alan Motorcu Otomotiv, Kia’nın son model araçlarını Kent Plaza AVM’de tanıttı. 5 yıla varan garanti desteğiyle dikkat çeken araçlarda Kia Sportage’nin yeni kasasına yoğun ilgi gösteriliyor

Kent Plaza AVM’de vatandaşlara Kia Sportage arabaları tanıtan Motorcu Otomotiv araçseverleri showrooma bekliyor. 

NİTELİKLİ HİZMET, UYGUN FİYAT

430 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan araçlar hakkında bilgi veren satış danışmanı Hasan Öner, “Motorcu Otomotiv güvencesi ile vatandaşlarımıza en iyi hizmeti uygun fiyatla sunmaya devam ediyoruz. Kent Plaza’da stantlarımızda Kia Sportage serisinin son model araçları bulunmaktadır. Vatandaşlarımız stantlarımıza bekliyoruz” dedi.   

SPORTAGE ve PİCANTO MODELLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Kent Plaza’da devam eden stant ve arabalar hakkında bilgi veren satış danışmanı Hasan Öner, “Şu anda stantlarda bulunan araçlarımızın en düşükleri fiyatları Picanto modelimizde bulunuyor. Fiyatlarımız 430 bin TL’den başlıyor. Stantlarımızda Kia Sportage gibi Picanto birçok model araçlarımız yer almaktadır. Kia arabaların efsane kasaları arasında yer alan Kia Sportage aracımızın yeni modelleri de satışa sunuldu. Vatandaşlarımız tarafından bu modele yoğun bir ilgi var. Kent Plaza da bulunan stantlarımız sora erdiğinde vatandaşlarımız aynı şekilde 1. Organize Sanayi Bölgesinde Motorcu Otomotiv’den arabalar hakkında bilgi almaya ve otomobillerinin bakımlarını yaptırmaya gelebilirler” diye konuştu.  

Kia’nın yeni modellerini inceleyen Konyalılar da, otomobillere tam not verdi. 

SAİT ÇELİK

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum