Konya'daki özel servisten yeni kampanya! Lastik değişimi ve balans 99 lira

Konya'daki özel servisten yeni kampanya! Lastik değişimi ve balans 99 lira

Konya otomobil sektörünün öncü firmalarından biri olan KONFİAT özel servisi, günümüzün teknolojik gelişmelerine bağlı olarak araçların bakımlarını en uygun fiyat garantisi ile A dan Z’ye özenle yapıyor 

En uygun fiyat garantisi ile faaliyetlerine devam eden KONFİAT, Konya’nın ilk ve en büyük Fiat Özel Servisi olma özelliğini koruyor. 

adsiz-003.jpg

Kendisine hedefler koyarak ilerleyen ve büyüyen KONFİAT yeni başlattığı kampanya ile araç sahiplerine uygun fiyatlara Balans, lastik değişimi ve kalorifer petek temizliğinde belirlediği uygun fiyatla müşterilerine hizmet sunmaya devam ediyor.

2-2-1200x800.jpg

KALİTE ANLAYIŞINDAN ÖDÜN VERMİYORUZ 

KONFİAT’ın kendisine hedefler koyarak ilerleyen ve büyüyen bir servis olduğunu belirten KONFİAT Yönetim Kurulu Başkanı Talha Altuntaş, “Kalite anlayışından ödün vermeden uzman kadromuzla müşterilerimize en iyi şekilde hizmet sunmaya devam ediyoruz. KONFİAT ailesi olarak ortaya koyduğumuz kampanyalar ile müşterilerimize uygun fiyata kaliteli işler sunuyoruz” diye konuştu.

2-3-1200x800.jpg

ARAÇLARIN KIŞLIK BAKIMLARINI İHMAL ETMEYİN 

Araçların kışlık bakımlarının ihmal edilmemesi gerektiğini dile getiren belirten Altuntaş, sözlerini şöyle tamamladı: “Fiat özel servisi olarak otomobillerin bakımı noktasında günümüzün teknolojik gelişmelerine bağlı olarak hizmet vermekteyiz. Araçların her türlü bakımı alanında uzman personellerimiz ile gerçekleştiriyoruz. “Araçlar için olmazsa olmaz şeylerin başında mevsimsel bakımlar geliyor. Soğuk havalar için gerekli katkı maddelerinin konulması, lastiklerin değiştirilmesi ve akünün kontrolü mutlaka yapılmalıdır. Bunun yanında diğer mekanik bakımlar da mutlaka gerçekleştirilmeli. Her mevsim geçişinde hava şartlarına göre düzenlemeler aksatılmamalı. Motor ve mekanik sağlığı için uzman ekiplerce araç mutlaka gözden geçirilmeli.”

2-4-1200x800.jpg

BALANS AYARI VE LASTİK DEĞİŞİMİ 99 TL

KONFİAT olarak her zaman yeni projeler üreterek kalite anlayışından ödün vermeden uygun fiyatalar belirleme gayretinde olduklarını belirten KONFİAT Yönetim Kurulu Başkanı Talha Altuntaş, “Malum artık kış aylarına girmiş bulunuyoruz. Bu mevsimde araçlarımıza gereken bakımları zamanında yaptırmamız gerekiyor. Araçlara yaptıracağımız kışlık bakımlar aracımız hem yakıt tasarrufunu artıracak ham da ilerde daha büyük sorunlarla karşılaşmamızı önleyecektir. Bizde bu dönemde başlatmış olduğumuz kampanya ile araçların Lastik değişimi, balans ayarını 99 TL olarak belirledik. Bunun yanında kalorifer ve petek temizliğini de 199 TL olarak belirledik. Bu kampanyaları yapmamızda ki amacımız ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiğimiz bu aylarda vatandaşlarımıza biraz daha destek olmayı amaçladık yeni kampanyamız herkese hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

SAİT ÇELİK  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum