Konya'da otomobil alanlara yurt dışı tatili ve iphone 15 hediye edilecek!

Konya'da otomobil alanlara yurt dışı tatili ve iphone 15 hediye edilecek!

Konya ve Türkiye genelinde sıfır otomobil kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Buna göre sıfır otomobillere 200 bin lira indirim yapan Chery bayisi aynı zamanda çekilişle yurt dışı tatili ve iphone 15 hediye edecek

Araç tutkunlarını mutlu edecek dev kampanya müjdesi Konya'daki Chery Atsanlar’dan geldi. Atsanlar Otomotiv Şirketi Pazarlama Müdürü İbrahim Topçu, yılbaşına kadar sürecek kampanyalarının yanında çekiliş yaptıklarını da duyurdu.

whatsapp-image-2023-12-19-at-09-55-56-1.jpeg

Araçlar ve kampanya hakkında bilgi veren Topçu, öncelikle otomobillerin özelliklerinden bahsederek, “360 derece dönen kamera sistemi, radar sistemi, şerit takip, kablosuz telefon şarj ünitesi araçlarımızda var. Normalde Türkiye’deki araç modellerinde kablosuz telefon şarj ünitesine sahip olmak için ekstra para ödemek gerekir. Ama bizim Chery araçlarımızda bu özellik doğuştan var diyebiliriz. Bunun yanında koltuk ısıtma sistemi de araçlarımızda mevcut” diye konuştu. Bütün araçlarda ortalama 200 bin liralık indirim yaptıklarını belirten Topçu, “1 milyon 640 bin liralık TIGGO8 modelimizin fiyatını 1 milyon 450 bine kadar düşürdük. Bütün araçlarımızda ortalama 200 bin liralık bir indirim yaptık. Bu kampanya yılbaşına kadar devam edecek. Bunun yanı sıra aralık ayından itibaren Chery firmasının sponsorluğunda olan bir çekilişimiz de var. Yılbaşından önce Chery araçlarını alanlara çekilişte Çin seyahati ve Iphone15 var. Çekiliş ile ilgili detayları ve koşulları cherytr.com adresinden öğrenebilirsiniz” ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2023-12-19-at-09-55-56.jpeg

Chery markasına güvenin artması gerektiğini dile getiren Topçu, bunun için çalıştıklarının altını çizdi. Topçu, “2002 yılında Chery markası Türkiye’ye girmiş. Ama o zaman bir güven sağlayamamış. İnsanların kafasında, “Servisi, yedek parçası ne olacak, acaba eskiden olduğu gibi tekrardan Türkiye’den gidecek mi” gibi sorular var. Ama vatandaşların endişelenmesi gereken bir şey yok. O zamanki şartlara göre şimdiki şartlar çok değişti. Chery bayilerini de kendisi alıyor. Türkiye’deki aşağı yukarı 33 tane bayi Chery markasına kaydı. Parçada veya araba tedarikinde herhangi bir sıkıntımız yok. Araçlar severler, Chery markası Çin malı diye ön yargıyla yaklaşmamalı. Örneğin Volvo araba markası çok fazla tercih edilen ve kullanılan arabadır. Ama Çin’de üretiliyor. Bu yüzden Chery otomobillerine karşı tutumların değişmesi için çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Otomobil tutkunlarını Konya bayilerine davet eden Topçu şunları kaydetti: “Ankara yolu üzeri Aksaray kavşağı bağlantı yolu üzerinde Konsan Sanayi Sitesi girişinde Chery Atsanlar bayimiz bulunuyor. Bütün araç tutkunlarını araçlarımızı en iyi şekilde anlamaları, test etmeleri için bekliyoruz.”

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.