Konya'da öğretmen halı sahada çocuğu böyle dövdü! İşte o görüntüler

Konya'da öğretmen halı sahada çocuğu böyle dövdü! İşte o görüntüler

Konya'da bir öğretmenin halı sahada çocuğu tekme tokat dövdüğü skandal görüntüler. İşte o anlarda yaşananlar...

Konya'nın Ereğli ilçesinde bir beden öğretmeninin çocuğu dövdüğü görüntüler sosyal medyaya düştü. Skandal olayın bir halı sahada yaşandığı öğrenildi. Söz konusu görüntü izleyenleri şok etti. Yaz tatilinde çocuğunu futbol okuluna gönderen aile gördüklerine inanamadı.

​İşte o anlar:

Ereğli’de Sümer Futbol Yaz Okulu’na giderek futbol oynayan çocuğa futbol antrenörü ve aynı zamanda beden eğitimi öğretmeni olan Halil A. sahada tekme tokat saldırdı. Gerekçenin ise darp ettiği çocuğun arkadaşına faul yapması olduğu iddia edildi. Hatta iddialara göre faul yapılan çocuk futbol antrenörü Halil A.nın oğlu. Görüntülerde futbol oynayan çocuğun arkadaşına faul yaptığı, antrenör ve öğretmen Halil A’nın ise bu olaydan sonra faul yapan çocuğa önce tokat attığı ardından yerde tekmelediği görülüyor. Yaşanılan olay halı sahanın güvenlik kameralarına yansıdı.

Saldırıya uğrayan çocuğun ailesi ise şu ifadeleri kullandı:

"Sümer Futbol Kulübü antrenörü aynı zamanda Sümer Ortaokulunda beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Halil A. 2 Eylül Cumartesi günü oğlumun futbol antrenmanında kendi oğluna faul yaptıkları için oğlumu darp ediyor".

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum