Konya’da final heyecanı: 20 soru soruldu

Konya’da final heyecanı: 20 soru soruldu

İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile “Medeniyet Okulu” projesi kapsamında koordine edilen “Haydi Bil Bakalım” Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması İl Finali 21 Mart 2023 tarihinde Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonun

İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile “Medeniyet Okulu” projesi kapsamında koordine edilen “Haydi Bil Bakalım” Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması İl Finali 21 Mart 2023 tarihinde Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonunda gerçekleştirildi.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLER VERİLDİ

Programın açılış konuşmasını yapan İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, yıllardır Konya genelinde yapılan bu yarışmayı, öğrencilerin eğitsel ve sosyal gelişimleri açısından önemli gördüklerini belirterek, Konya Büyükşehir Belediyesine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kadınhanı Hacı Ali Odabaşı İmam Hatip Ortaokulu, Karapınar Cumhuriyet Ortaokulu ve Selçuklu 100. Yıl Ahmet Haşhaş Ortaokulunun yarıştığı finalde öğrencilere Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Konya, Türkiye ve Dünya kategorilerinden toplam 20 soru soruldu. Yarışma sonucunda Karapınar Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri il şampiyonu olurken, Kadınhanı Hacı Ali Odabaşı İmam Hatip Ortaokulu ikinci ve Selçuklu 100. Yıl Ahmet Haşhaş Ortaokulu üçüncü oldu.

Programın sonunda başarılı olan öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Programa İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Alper Oral, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Okan Tekkalan, Selçuklu İlçe Millî Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Kadınhanı İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Karapınar İlçe Millî Eğitim Müdürü İbrahim Önal, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.