Konya'da evin duvarına yorgun mermi saplandı!

Konya'da evin duvarına yorgun mermi saplandı!

Konya şehir merkezinde gelişigüzel sıkılan silahlardan çıkan yorgun mermiler insanları korkutuyor. Son olarak bir vatandaşın evinin içine giren mermi büyük tepkiye neden oldu.

Konya'da ve Türkiye'nin birçok şehrinde silahlardan çıkan mermiler yüzünden yaralananlar ve hayatını kaybedenler oluyor. Konya'da bile çok sayıda kişi yorgun mermilerin vücutlarına isabet etmesi sonucu yaralandı. Türkiye’de birçok insanın yaralanmasında, felç kalmasında hatta ölmesine neden olan yorgun mermi masum insanların canını almaya devam ediyor. Son olarak Konya'da bir evin içine girip duvara saplanan yorgun mermi büyük korkuya neden oldu. İhsaniye mahallesinde meydana gelen olayda kıl payı ölen ya da yaralanan olmadı.

UMARIM BU PAYLAŞIMI GÖRÜYORSUNDUR

Başına gelen olayı sosyal medya hesabından paylaşan bir vatandaş, "Silah sıkan kişi umarım bu paylaşımı görüyorsundur. Evimin içine kadar giren mermi çekirdeği duvara saplandı. Bu evde çocuk var. Mermi birine denk gelseydi bunun vebalini kim ödeyecekti" sözleriyle tepki gösterdi. Konya'da yapılan uyarılara rağmen, silahlar sıkılıyor. Silah sıkanlara cezai işlem uygulanırken, vatandaş, denetimlerin iyice artırılmasını istiyor.

Merhabahaber.com

whatsapp-image-2020-09-20-at-14-13-21.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.