Konya’da 6'lı masanın il başkanları ortak görüntü vermedi!

Konya’da 6'lı masanın il başkanları ortak görüntü vermedi!

Konyalı, 6'lı masanın Konya'daki il başkanlarının ne zaman bir araya geleceğini ve ortak toplantı yapıp yapmayacağını merak ediyor. İl başkanlarının şimdiye kadar ortak bir görüntü vermemesi de dikkatlerden kaçmıyor 

6'lı masa (Millet İttifakı) ortak mutabakat metnini açıkladı. Ortak mutabakat metninde, Konya'ya da özel parantez açıldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti tarafından oluşturulan 6'lı masa, Konya-Mersin hızlı treninin yapılacağının sözünü verdi. Millet İttifakı ayrıca Konya-Antalya hızlı treni yapacağının da garantisini verdi. Yine Konya-Aksaray-Kayseri hızlı treninin de yapılacağı vurgulandı.

İL BAŞKANLARI BİR ARAYA GELİP KAMUOYUNA GÖRÜNTÜ VERMEDİ!

Konya özelinde verilen sözler kamuoyunda konuşulurken, Konya halkı ise 6'lı masanın Konya'daki il başkanlarının ne zaman bir araya geleceğini, ortak görüntü vereceğini ve şehir gündemi ile ilgili ortak bir açıklama yapacağını merak ediyor. Seçime 4 aydan kısa bir süre kala, 6'lı masanın Konya'daki il başkanlarının henüz bir araya gelip, kamuoyuna bir görüntü vermemesi de dikkatlerden kaçmadı.  

13 ŞUBAT'TAN SONRA ÇALIŞMALAR HIZLANACAK MI?

Millet İttifakı'nın Konya'da nasıl bir seçim stratejisi yürüteceği, vekil listesinin nasıl ve hangi önceliklerle belirleneceği de Konyalının merak ettiği konuların başında yer alıyor. 13 Şubat'ta 6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayının açıklanmasının ardından, Konya'da da 6'lı masanın ortak çalışmalarının hızlandırılacağı öğrenildi. 13 Şubat'tan sonra il başkanlarının bir araya gelip gelmeyeceği, ortak bir basın toplantısı düzenleyip düzenlemeyeceği de merak ediliyor. Şimdiye kadar Konya'da 6'lı masa olarak kamuoyuna ortak görüntü veren tek teşkilat partilerin Karatay teşkilatları oldu. Partilerin Selçuklu ilçe başkanları da dönem dönem toplanıp, bir araya geliyor.  

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum