Konya Tanıtım Günlerine davet

Konya Tanıtım Günlerine davet

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) Genel Başkanı Kemal Çelik, 12-15 Aralık tarihleri arasında İstanbul Yenikapı etkinlik alanında düzenleyecekleri fuara tüm Konyalıları davet etti.

KONSİAD Genel Başkanı Kemal Çelik, 2009 yılında İstanbul merkezli olarak kurulan ve bu sene 10. yılını dolduran derneğin sadece İstanbul’la sınırlı kalmadığını belirterek, “Türkiye genelinde 4 şubemiz ve bunun dışında da yurtdışında 2 temsilciğimiz var. Dolayısıyla sadece İstanbul merkezli bir dernek değil. Türkiye’nin en büyük ve faaliyet alanı en geniş hemşeri derneklerinden biri olma özelliğini taşıyoruz” dedi.

‘KONYA YENİKAPI’DA BULUŞSUN’

KONSİAD olarak 5 yıl önce ilkini gerçekleştirdikleri ve geleneksel hale getirdikleri Konya Tanıtım Günleri etkinliğine tüm Konyalıları beklediklerini de ifade eden Çelik, “İstanbul Yenikapı etkinlik alanında 5.’sini düzenleyeceğimiz Konya Tanıtım Günleri etkinliğimiz 12-15 Aralık tarihleri arasında yapılacak. Festival havasında geçecek olan fuarımızda İstanbul’da ve çevre illerde yaşayan hemşerilerimizi biraraya getireceğiz. Fuarda Konya’nın tarih ve kültürel değerleri, yöresel ürünleri yer alacak. Dolu dolu bir organizasyon gerçekleştirmiş olacağız. Organizasyona ilginin her geçen yıl biraz daha artıyor olması, bizi bir sonraki organizasyon için daha çok heyecanlandırıyor. Yenikapıda gerçekleştireceğimiz bu etkinliğe tüm Konyalı hemşerilerimizi bekliyoruz. ” şeklinde konuştu.

GELİRİ KONYASPOR’A BAĞIŞLANACAK

Konya Valiliği, Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve kurumsal firmaların yer alacağı etkinlikte yöresel alanda Konya’ya özgü ürünlerin yer alacağını hatırlatan Çelik, şunları söyledi: “Hazır gıda alanında ise Konya’nın sevilen mutfağı hazır bulunacaktır. Amacımız; İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizin birlik ve beraberlik duygusunu artırıp STK’larla birlikte Konya kültürünü tanıtmak ve temsil etmektir. Daha önceden bildirdiğimiz gibi buradan elde ettiğimiz geliri Konyaspor’a bağışlayacağız.”

ABİDİN KURT

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum