Konya sokaklarında saha çalışmalarını artırdılar

Konya sokaklarında saha çalışmalarını artırdılar

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam partisinin genel merkezinin tüm Türkiye satında düzenlediği ‘Saadet Sahada’ programını gerçekleştirmeye başladıklarını söyledi. 

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam partisinin genel merkezinin tüm Türkiye satında düzenlediği ‘Saadet Sahada’ programını gerçekleştirmeye başladıklarını söyledi. 

28 Şubat’a kadar Konya’nın 31 ilçesinde ziyaretler gerçekleştireceklerini dile getiren Saydam, “Saadet Sahada programımızın ilk günü bugün mübarek üç ayların başlangıcı olması hasebiyle tüm İslam âleminin ve Konyalı hemşehrilerimizin Regaip Kandilini kutluyoruz. Bugün Saadet Sahada tarama programı kapsamında YİK ve GİK Üyelerimizin katılımı ile 3 gün boyunca teşkilat mensuplarımızın iştirakleri ile Konya’mızın bütün ilçelerinde bu programları hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi. 

GENÇLER GELECEK KAYGISI YAŞIYOR

Saadet Partisi olarak vatandaşların derdiyle dertlendiklerini ifade eden Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Saydam, “Önümüzde de bir seçim var bu vesile ile de inşallah sizlerin sorunlarını dinlemeye devam etmiş olacağız ve çözüm önerilerimizi sizlere sunacağız. Bugün ayrıca Konyamızın kadim geleneklerinden biri olan Şivlilik günü bu vesile ile çocuklarımız hem seviniyor hem de mutlu oluyor. Konya’mızda bu gelenek her yıl devam ediyor. Üç ayların gelişi ile Regaip kandili günü büyüklerimiz çocuklarımıza Şivlilik dağıtıyor. Tabiki biz bugün Şivlilik toplayan çocuklarımızın bugün olduğu gibi ömürleri boyunca her daim mutlu olmalarını canı gönülden istiyoruz ve Saadet Partisi olarak bu uğurda çalışıyoruz.

Hepimiz bu hayatı yaşıyoruz. Bunun içerisinde bugün şu anda Şivlilik toplayan çocuklarımızın on yıl önce toplayanları gençlerimiz şu anda gelecek kaygısı yaşıyor. Bundan yirmi, yirmi beş sene önce bu mutlu günü yaşayan çocuklarımız bugün anne ve baba oldular. Bu manada onlar bugün geçim sıkıntısı çekiyorlar. Bundan otuz ve kırk yıl önce bu coşkuyu yaşayanlar belkide bugün emekli oldu onlarda aynı geçim sıkıntısını yaşıyorlar. Bu minvalde biz inşallah geleceğimizi kurtarmak adına şu anda canla başla bu çalışmaları yürütüyoruz. Tabi önümüzde de bir seçim gerçeği var. Bu seçimde inşallah bizler tercihlerinizi Saadet Partisinden yana kullanmanızı canı gönülden istiyoruz. Sizler bizleri zaten biliyorsunuz. Türkiye’nin yeniden Saadet Partisi’nin iktidara gelmesine ihtiyacı var. İnşallah siz kıymetli vatandaşlarımızın desteği ile yeniden ülkemizi yaşanabilir bir Türkiye haline getireceğiz” diye konuştu.  

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.