Konya Şeker gururlandırıyor

Konya Şeker gururlandırıyor

Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu’yu ziyaret etti

Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Gülvezir Korkmaz, Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında ön sıralarda yer alan Konya Şeker’in şehrin gururu olmaya devam ettiğini belirtti.Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ramazan Erkoyuncu’yu makamında ziyaret etti. Görüşmede PANKOBİRLİK ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlığı olağan genel kurulu sonucu başkanlığa seçilen Erkoyuncu’ya “hayırlı olsun” dileklerini ileten ve çalışmalarında başarı dileyen Korkmaz, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021 sıralamasında en önlerde yer alan Konya Şeker A.Ş. ile Panagro Tarım Hayvancılık A.Ş’nin şehrin gurur kaynağı olduğunu belirtti. Her iki kuruluşun başarısından dolayı Sn. Ramazan Erkoyuncu ve tüm yöneticiler ile çalışanları kutlayan Gülvezir Korkmaz,‘‘Tarım ve sanayi kenti Konya’mızda şehir ekonomisinin lokomotifi olan Konya Şeker’in önümüzdeki süreçte de başarılarıyla adından söz ettireceğine olan inancımız tamdır. Başta Konya Şeker olmak üzere şehrimizin, bölgemizin, ülkemizin ekonomisine kattıkları güç için tüm firmalarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Hep söylüyoruz. Bizim en büyük gücümüz birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimizdir’’ dedi. 

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarını yakından takip ettiği KONYAGİAD’a başarılar diledi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.