Konya MTTB’nin bel kemiğidir

Konya MTTB’nin bel kemiğidir

MTTB Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel, MTTB Konya teşkilatının tüm teşkilatlar arasında bel kemiği olduğunu belirterek, “Konya teşkilatı boyundan büyük işler yapıyor” dedi.

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) birim başkanları faaliyet toplantısı MTTB Genel Başkanı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel’in katılımıyla gerçekleştirildi. Konya İl Halk Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Sonrasında birim başkanları tarafından faaliyet raporları okundu.

MTTB 100 YILLIK BİR GEÇMİŞE SAHİP

Programın selamlama konuşmasını yapan MTTB Genel Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, “100. yılında MTTB” isimli bir konferans gerçekleştirdi. Karayel, MTTB’nin tarihinin çok eskilere dayandığını belirterek, “100 yıllık bir geçmişe sahip MTTB, nerelerden geçerek bir ilde bir salonu dolduracak düzeye geldi bunu çok iyi anlamak gerekiyor. Bu günlere kolay gelinmedi. Bir ilde öğrencilerimizin bir salon doldurması bizim için çok önemli” dedi. MTTB Konya teşkilatının Türkiye genelindeki teşkilatlar arasında bel kemiği olduğunu söyleyen Karayel, “Konya teşkilatı boyundan büyük işler yapıyor. Özellikle ortaokul teşkilatı hiçbir yerde görülmemiş çalışmalar yapıyor. Konya MTTB teşkilatımızın 2 tane merkezi var. Bu başka bir ilde yok. Konya teşkilatı tüm teşkilatlarımız arasında bel kemiği görevini görüyor” diye konuştu.

İDRİS BAKAN merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.