Konya merkezde TOGG bayisi açılacak mı?

Konya merkezde TOGG bayisi açılacak mı?

Konya ve Türkiye ülkenin yerli otomobil markası TOGG'a odaklandı. TOGG, Konya kent merkezinde bayi açacak mı merak ediliyor. İşte detaylar.

Konya kent merkezinde birçok otomobil bayisi bulunuyor. Fiat, Toyota, Nissan, Audi, Bmw, Mercedes, Kia, Skoda gibi markaların bayisinin yer aldığı Konya'da yerli otomobil TOGG bayisi açılacak mı? Geçtiğimiz haftalarda Konya'da SKYWELL bayisi açılmıştı.

adsiz-015.jpg

Söz konusu marka elektrikli otomobilleriyle dikkat çekiyor. SKYWELL 1 milyon 300 bin liradan başlayan fiyatlarla satış yapıyor. TOGG, Türkiye genelinde önce deneyim merkezleri açacağını duyurdu. Söz konusu deneyim merkezleri İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Bursa'da yer alacak.

adsiz-013.jpg

Deneyim merkezlerinin olduğu iller arasında Konya yok. Konya TOGG'a en çok ilgi gösterilen illerden birisi olarak ön plana çıkıyor. Sosyal medyada TOGG ile ilgili Konyalılar çok sayıda paylaşım yapıyor. 

adsiz-014.jpg

TOGG, üretimin artmasıyla birlikte çok sayıda şehre bayi açacak. Bu şehirlerden birinin de Konya olması bekleniyor. Detaylar ilerleyen süreçte TOGG tarafından paylaşılacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum