Konya kar yağışı müjdesine sevinecek: Bu tarihte bekleniyor

Konya kar yağışı müjdesine sevinecek: Bu tarihte bekleniyor

Konya'da uzun süredir kar yağışı bekleniyor. Konyalılar yağışların ne zaman geleceğini merak ediyor. Müjdeli haber Konya'ya verildi.

Konya'da bu mevsim kuraklık yaşanıyor. Beklenen yağışların görülmesi Konyalıları üzdü. Konya çiftçisi yağışların ne zaman geleceğini merak ediyor. Meteoroloji Konya'ya müjdeli haberi verdi. Konya'da bu tarihte kar yağışı bekleniyor. İşte detaylar...

c0r7fhzxaaammo3.jpg

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz ile Doğu ve Gnüneydoğu Anadolu'nun batısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

249867-1.jpg

21 İL İÇİN UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Burdur, Çanakkale, Denizli, Isparta, İzmir, Kayseri, Konya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Sivas, Uşak, Yozgat, Aksaray ve Karaman için sarı ve turuncu kodlu uyarıda bulundu.

kr-td-b-4.jpg

Söz konusu illerde fırtına ve yağmur bekleniyor. 

Konya'da bugün en yüksek hava sıcaklığı tahmini 13 derece. Bugün akşam saatlerinden itibaren ise yağmur bekleniyor. Konya birkaç gün sürecek yağışlı havanın etkisine de böylece girmiş olacak.

66283.jpg

Konya'da ne zaman kar yağışı beklendiğini herkes merak ediyor. Meteoroloji müjdeli haberi Konya için verdi. Konya'da 31 ocak salı günü kar yağışı bekleniyor. Yağışların aralıklarla birkaç gün sürebileceği belirtiliyor. 

Konya için 5 günlük hava raporu:

adsiz.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum