KONFIAT’ta bakım zamanı

KONFIAT’ta bakım zamanı

KONFIAT Özel Servis Genel Müdürü Ali Ulvi Kılıcı, mevsimsel geçişlerde araç mekaniğinin sağlığı için bakımların aksatılmadan yapılması gerektiğini ifade etti

Otomotiv bakım ve servis sektörünün güçlü aktörlerinden olan KONFIAT Özel Servisi, araç bakımları konusunda sürücüleri uyardı. Araçların mekanik sağlığının devam etmesi için mevsimsel geçiş dönemlerinde bakımların aksatılmadan gerçekleştirilmesi gerektiği ifade edildi. Özellikle kış ve yaz ayları başlangıcında bakımın önemini konuştuğumuz KONFIAT Özel Servis Genel Müdürü Ali Ulvi Kılıcı, yapılmayan her bakımın aracın ömrünü kısaltacağına dikkati çekti. Kış aylarının girmesiyle birlikte kışlık bakım hizmetlerinde büyük bir hareketlilik yaşadıklarını kaydeden Kılıcı, “Araçlar için olmazsa olmaz şeylerin başında mevsimsel bakımlar geliyor. Soğuk havalar için gerekli katkı maddelerinin konulması, lastiklerin değiştirilmesi ve akünün kontrolü mutlaka yapılmalıdır. Bunun yanında diğer mekanik bakımlar da mutlaka gerçekleştirilmeli. Her mevsim geçişinde hava şartlarına göre düzenlemeler aksatılmamalı. Motor ve mekanik sağlığı için uzman ekiplerce araç mutlaka gözden geçirilmeli” dedi.

UYGUN FİYAT KALİTELİ HİZMET

KONFIAT ailesi olarak bir araç için gerekli olan tüm hizmetleri bünyelerinde barındırdıklarını dile getiren KONFIAT Özel Servis Genel Müdürü Ali Ulvi Kılıcı, kaportadan boyaya, mekanik ve elektriksel bakıma, sigorta hizmetlerinden egzos emisyon işlemlerine kadar geniş bir alanda hizmet verdiklerini dile getirdi. 25 yıllık tecrübe ve alanında uzman ekiple eksiksiz servis hizmeti sağladıklarını kaydeden Kılıcı, “25 yıl içerisinde, ‘Her zaman güzel izler bırakalım ki güzel anılalım’ ilkesi ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu doğrultuda şeffaf bir ortam, kaliteli işçilik ve uygun fiyatlar ile kalıcı kesin çözümler üretmeye çalışıyoruz. Otomotiv servis hizmetlerinde rekabet ortamı oluşturduk. Rekabetin olduğu yerde müşterilerimizin kazanacağının farkındalığı ile uygun fiyatlara kaliteli hizmet verildiğinin ilklerini uygulamaya çalışıyoruz ve müşterilerimizin güvenini sağama adına çalışmalarımız devam ediyor. KONFIAT Özel Servisi olarak resmi kurumlarla ve Konyamız’ın büyük firmaları ile de servis anlaşmamız mevcut” dedi.
Genel Müdür Kılıcı, son olarak enflasyon topyekün mücadele kapsamında birçok hizmette çeşitli indirimlere gittiklerini kaydederek, “Her zaman uygun fiyatla hizmetlerimizi yaptık ve son dönemde başlatılan enflasyonla mücadele kampanyasına destek adına birçok hizmetimizde indirimler yapmaya çalıştık. Hassas noktamız müşterilerimiz en ekonomik şekilde araç bakımını gerçekleştirmesini sağlamaktır” diye konuştu.

HAKAN ARMUTCU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.