KONESOB kooperatifçilik eğitimlerine başlıyor

KONESOB kooperatifçilik eğitimlerine başlıyor

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Ticaret Bakanlığı’ndan aldığı “Kooperatifçilik Eğitimi Yetkilendirme” belgesiyle kooperatifler ve üst kuruluşlarının yönetim ve denetim kurulu üyelerine temel kooperatifçilik eğitimi verecek.

Kooperatifçilik Eğitimi, 30 ders saati temel konular ve 10 ders saati destekleyici konulardan olmak üzere en az 40 ders saatinden oluşmakta ve eğitim süresinin en az 4/5’inin (32 Ders saati) tamamlanması şartı bulunmakta. Eğitimler, örgün ve online (uzaktan) olmak üzere iki şekilde gerçekleştirilecek.

Yetkilendirme Belgesiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, “Daha önce Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından ‘Sınav ve Belgelendirme Yetki Belgesi’ alan Birliğimiz, şimdide Ticaret Bakanlığı tarafından Kooperatifçilik Eğitiminde Yetkilendirilmiş Kurum olmuştur. Şu an talep toplanmaya başlanmış ve konusunda uzmanlar tarafından en kısa sürede eğitimlere başlanacaktır. Eğitimlere Konya ve diğer şehirlerden de yapılan başvuruları kabul edilecektir. Protokolün Birliğimize ve Konya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyor, Ticaret Bakanlığı’mıza teşekkür ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.