KIA Sportage büyük ilgi gördü

KIA Sportage büyük ilgi gördü

KIA’nın SUV segmentindeki güçlü modeli Sportage, 2020 yılında Konyalıların en çok tercih ettiği modeller arasında yerini aldı.

KIA Konya Bayi Motorcu Otomotiv Satış Müdürü Adem Ödev, Sportage modelinin hem tasarım, hem donanım hem de fiyat performansı açısından büyük beğeni topladığını ve 2020 yılında önemli satış rakamlarına ulaştıklarını söyledi.

Sportage modelinin yanı sıra Stonic, Ceed ve Rio modellerinin de Konyalılar tarafından çok sevildiğini ifade eden Motorcu Otomotiv Satış Müdürü Adem Ödev, “KIA, araçlarında güvenliğe önem veren, bunun yanı sıra donanım olarak da en üst seviyeleri müşterilerine standart sunan bir marka. En güçlü modellerimiz arasında yer alan Sportage; spor tasarımı, agresif duruşu ve üst seviye donanımıyla büyük ilgi gördü. Hem şehir içinde hem de arazide beklentileri fazlasıyla karşılayan Sportage, Konyalılardan tam not aldı. Motor gücüyle de ön plana çıkan Sportage, 2020 yılı sonunda Konya’da beklediğimizin üzerinde satış rakamlarına ulaşacak” dedi.

2-2.jpg

KIA Motorcu olarak pandemi sürecinde müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını, hijyen kurallarını eksiksiz yerine getirerek araç satışlarını devam ettirdiklerin belirten Ödev, otomotiv sektöründe genel anlamda üretimin azalmasına rağmen KIA olarak müşterilere araçları zamanında teslim ettiklerini söyledi. Stok sorunu yaşamamak adına araçların en kısa sürede müşteriye ulaştırdıklarını kaydeden Ödev, “Temmuz ayında da araçları sahiplerine zamanında teslim ettik. Sürekli stoğumuzda araç bulundurmaya çalıştık. Ağustos ayı siparişlerimizi de yakın zamanda showroomumuza indirerek, müşterilerimize ulaştıracağız. KIA, Konyalılar tarafından çok sevildi. Motorcu Otomotiv güvencesiyle bu birliktelik uzun yıllar güzel işlere imza atacak” diye konuştu.

HAKAN ARMUTCU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.