Katil komşuları çıktı

Katil komşuları çıktı

Yozgat'ta cesetleri bulunan 2'si kardeş 3 çocuğun katil zanlısı komşuları çıktı

Zanlının çocukların evlerine yaklaşık 80 metre mesafede ikamet ettiği öğrenilirken, bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.
Ramazan Bayramı'nda başına geleceklerden habersiz güle oynaya şeker toplamaya çıkan Dilruba Tekin, kardeşi Ahmet Tuna Tekin ve komşuları Türkan Ay, eve bir daha gelmedi. Çocuklarının eve gelmemesiyle endişelenen Tekin ve Ay ailesi, durumu polise bildirdi. Oluşturulan ekiplerle kapı kapı gezerek komşuların ifadesini alıp arazilerle kuyularda inceleme yapan polis, çalışmalarını daha fazla genişletmesine rağmen bir ipucuna rastlayamadı.
21 Eylül 2009 tarihinde kaybolan çocukların haberini okuyunca ailelerini ziyaret eden Cumhurbaşkanı'nın eşi Hayrunnisa Gül her iki aileye sabır dilerken, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de konuyla yakından ilgileneceğini söyledi.
Kayseri Emniyet Müdürlüğünün oluşturduğu ekip arama çalışmalarını sürdürürken, TBMM'de ise kaybolan çocuklar için komisyon kuruldu. Öte yandan Emniyet Genel Müdürlüğünden gönderilen ayrı bir ekip ise kent merkezindeki güvenlik kameraları ve sitelerin güvenliğini sağlayan kameraları incelemeye aldı.

BABA HAMZA TEKİN İKİ KEZ AMELİYAT GEÇİRDİ
Çocuk hasretiyle bir günleri bir ömür gibi geçen Tekin ailesinin reisi Hamza Tekin ise üzüntüden iki kez anjiyo oldu. Çocuklarını bir an olsun aklından çıkaramayan ve belirsizliği süren olayın üzerindeki esrar perdesinin aralanması için bekleyişini sürdüren ailelerin gözyaşları adeta sel oldu.
Ankara'dan gelen 10 kişilik ekip, topladığı delillerle katil zanlısını yakalarken, ifadesinde isminin U.V.G. olduğu öğrenilen şahıs suçunu itiraf ederek çocukları öldürdüğü yeri söyledi. Gece saatlerinden itibaren Yozgat'ın Çayıralan ilçesi Yahyasarayı Barajı yakınında kazı çalışması yapan ekipler cesetleri buldu.

KATİL ZANLISI KOMŞU ÇIKTI
Organize Sanayi Bölgesi'nde çalıştığı öğrenilen katil zanlısının çocukların evlerine yaklaşık 80 metre uzaklıkta ikamet ettiği belirlendi. Emniyet, herhangi bir olaya mahal vermemek adına bölgeye çevik kuvvet ekibi sevk etti. Katil zanlısının emniyetteki ifadesi sürerken, adliyeye ne zaman çıkarılacağı netlik kazanmadı.
Talas Belediyesi tarafından Tekin ailesinin evinin önüne taziye çadırı kurulurken, başsağlığına gelenlere yemek ikram edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.