Kartal için kritik deplasman

Kartal için kritik deplasman

İ.H. Konyaspor yarın deplasmanda Altay ile karşılaşacak. Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçı kazanarak zirve yürüyüşünü sürdürmek istiyor

İttifak Holding Konyaspor Spor Toto Süper Lig'de Ahmet Çalık Sezonu 23. hafta maçında deplasmanda İzmir temsilcisi Altay ile karşılaşacak. Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Maçı Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Candaş Elbil ve Murat Ergin Gözütok yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Adem Cinek olacak.

Adana Demirspor karşısında aldığı 1-0’lık sonuçla lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkını 9 puana düşüren Konyaspor’un bir maçı da eksik durumda. Yeşil-beyazlı ekip Altay karşısında kazanarak milli araya hem rahat hem de moralli bir şekilde milli araya girmek istiyor.

LİGDE 10. RANDEVU

Konyaspor ve Altay yarınki maç ile birlikte Süper Lig’de 10. randevusuna çıkacak.

Süper Lig'de bugüne kadar oynanan 9 maçta Anadolu Kartalı, rakibi karşısında 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Konyaspor sezonun ilk yarısında Altay ile evinde oynadığı maçı 3-1 kazanmıştı.

RAHMANOVİC VE SKUBİC CEZALI

Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor’u konuk eden Konyaspor’da Amar Rahmanovic ve Nejc Skubic cezalı duruma düştü.

Bu iki futbolcu gördükleri sarı kartla ligin 23. haftasında 23 Ocak Pazar günü deplasmanda oynanacak Altay maçında takımdaki yerini alamayacak.

SAĞ BEKTE KİM OYNAYACAK ?

Konyaspor’da sarı kart cezalısı olan Nejc Skubic, İzmir deplasmanında forma giyemeyecek

Skubic’in sağ beke kimin geçeceği merak konusu oldu. Sakatlığı bulunan Barış Yardımcı da Adana Demirspor maçında kadroda yer almamıştı. 29 yaşındaki oyuncu, bugün yapılacak antrenmanda kendisini deneyecek. Yardımcı, oynayacak duruma gelmesi durumunda Altay maçında forma giyebilecek. Barış Yardımcı’nın forma giyemeyecek durumda olması halinde ise farklı alternatifler denenecek.

SPOR SERVİSİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.