Kartal 3 puan istiyor

Kartal 3 puan istiyor

Konyasporda, Galatasaray maçının hazırlıkları dün başladı. Antalyaspor galibiyeti ile büyük moral bulan yeşil-beyazlılar, Cim-Bomdan rövanşı alarak üç puana ulaşmanın hesaplarını yapıyor

Türkcell Süper Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, Lig’in 22. haftasında, kendi saha ve seyircisi önünde Galatasaray ile oynanacak zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına iki günlük izinin ardından dün başladı. Giray Bulak yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra Yeşil-beyazlı futbolcular, topla çalışma ve yarı sahada çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Antrenmana tedavi için Ankara'da bulunan Serhat Akın, Serhat Akyüz ve Recep Aydın katılmadı. Uzun süredir sakatlığı bulunan genç oyuncu Koray İçten ise takımla birlikte antrenmana çıkarak düz koşu yaptı.

1 Mart Pazar günü saat 19.00’da Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Galatasaray karşılaşmasına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan Yeşil-beyazlı ekip, Galatasaray’ı eli boş göndermek istiyor. Antalyaspor’u evinde 2-0 yenerek çok önemli bir ü puanı hanesine yazdıran Konyaspor’da moraller yerinde. Ligin ikinci yarısına, ara transfer döneminde alınan oyuncularla güçlenmiş biri kadro ile başlayan ve bu futbolcuların da katkısıyla, daha iyi sonuçlar almaya başlayan Konyaspor, Galatasaray’ı mağlup ederek ilk yarıda alınan 4-1’lik mağlubiyetin rövanşını da almak istiyor.
Lig’in dibine demir atan Kocaelispor’a farklı yenilen Galatasaray’ı gözüne kestiren Kartallar, rakibine üst üste ikinci yenilgiyi tattırmayı amaçlıyor. Dün, Tatlıcak tesislerinde yenileme idmanı yapan Konyaspor, bu günü muhtemelen çift antrenmanla geçirecek. Perşembe ve Cuma günleri basına kapalı olarak taktik çalışacak olan Kartalların kampı ise Cuma akşamı başlayacak. Futbolcular, Cumartesi günü ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar ve maç saatini bekleyecekler.
Pazar günü, saat 19.00’da oynanacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak maça 3 puan için hazırlanan Konyaspor’da yeşil-beyazlı teknik adamların, Galatasaray’ı imha planının da hazır olduğu öğrenildi. Rakibini; pres yaparak, orta alan üstünlüğünü ele geçirerek durdurmayı ve ani ataklarla vurmayı planlayan teknik adamların, Galatasaray’ın sıkıntılarını bildiklerini, bunları en iyi şekilde değerlendirerek haftayı galibiyetle kapatmak istedikleri öğrenildi. Takımdaki arkadaşlığın, beraberliğin ve morallerin üst düzeyde olduğunu ifade eden Konyasporlu teknik heyet, Galatasaray karşılaşmasını kazanmak için bir engel olmadığını söyledi.
DEMİR: GALİBİYET İÇİN OYNAYACAĞIZ
Yeşil-beyazlı orta saha oyuncusu Zafer Demir, ligin ikinci yarısında iyi performans sergilediklerini belirterek, "Geçen hafta Antalyaspor karşısında iyi bir oyunla galibiyeti alan taraf olduk. Ama istediğimiz yerde değiliz. Bu bir gerçek. Şu anda önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Bu hafta kendi sahamızda Galatasaray ile oynayacağız. Ben isterdim ki, Galatasaray kendi evinde yenilmeden bize gelsin. Kocaelispor maçı onlar için iyi olmadı. Bizim için fark etmez. Biz her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Bir an önce ligde üst sıralara çıkmak istiyoruz. Birlik beraberliğimiz çok güzel. Galatasaray büyük bir takım. Kaliteli futbolcuları var. Galatasaray maçına galibiyet için çıkacağız. Sonuçta o gün sahaya kim daha inanmış bir şekilde çıkarsa galibiyeti alan taraf o olur. Umarım Pazar günü gülen taraf biz oluruz" dedi.
KONYASPOR-GALATASARAY BİLETLERİ SATIŞTA
Öte yandan Konyaspor’un hafta sonu Galatasaray ile yapacağı maçın biletleri satışa çıktı. 1 Mart 2009 Pazar günü saat 19:00’da, Konya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma için Galatasaray taraftarına ayrılan “Misafir Tribün” biletleri, 35 TL karşılığı Biletix’ten temin edilebiliyor. Konyaspor-Galatasaray Maçı Bilet Fiyatları: Eski Yeşil Tribün: 20 TL Kale Arkası Konyaspor: 5 TL Kapalı Tribün: 60 TL Maraton Tribün: 20 TL Misafir Tribün: 35 TL Yeni Yeşil Tribün: 35 TL 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.