Karatay güzel yarınlara hazırlanıyor

Karatay güzel yarınlara hazırlanıyor

AKSAPARK Kooperatifinin temel atma programında konuşan  Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Karatay'ı çok daha güzel yarınlara hazırlıyoruz. Karatay için ne yapsak az” dedi

Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan 42. Toplu konut hamlesi olan AKSAPARK Kooperatifinin temel atma programı gerçekleştirildi. Programa Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'nın yanı sıra; Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve çok sayıda davetli katıldı. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Projemizin ilçemiz ve hemşehrilerimiz için hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

TOPLAMDA 312 DAİREDEN OLUŞACAK

“Karatay’ımızın düzenli şehirleşmesine ve hemşehrilerimizin konut ihtiyacına çözüm üretmeye devam ederken; ilçemizin de kentsel dönüşümüne yönelik önemli katkılar sağlıyoruz” diyen Başkan Kılca, “Bu kapsamda da belediyemiz öncülüğünde kurulan AKSAPARK Projesi’ni hayata geçirdik ve başvurularını aldık. İçinde bulunduğumuz pandemi dolayısıyla kooperatifimizin kuralarını dijital ortamlarda, noter huzurunda yaparak üyelerimizi belirledik. Toplamda 312 daireden oluşan kooperatifimiz; 26 bin 573 metrekarelik alandan oluşuyor. Yeşil alanları, spor alanları, peyzaj düzenlemeleri, park ve dinlenme alanları ile kapalı otoparkın da bulunacağı kooperatifimizin ilçemizin prestij ivmesine katkı sağlayacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

2-3.jpg

KONFORLU VE FERAH BİR  YAŞAM ALANI SUNULUYOR

Başkan Kılca, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “AKSAPARK Toplu Konut Yapı Kooperatifimizde projemiz; her biri 6 kat olmak üzere 26 bloktan oluşacak. Projede 139 metrekarelik 3+1 145 daire ve 114 ile 90 metrekarelik 2+1 49 daire bulunacak. Projemizle, ilçemizde düzenli ve güvenli yapılaşmanın hızlandırılmasına, yeni özel sektör girişimlerinin özendirilmesine ve vatandaşlarımızın çok daha ferah ve konforlu yaşam alanlarına kavuşmasına imkân sunuyoruz. Amacımız; Karatay’ımızı çok daha güzel yarınlara en iyi şekilde  hazırlamak.”

KARATAY İÇİN NE YAPSAK AZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, son olarak şunları söyledi: “Toplu konut hamlelerimiz bunlarla sınırlı değil. 2 ayrı noktada büyük oranda anlaşmalarını sağladığımız kooperatiflerimizi de ilerleyen günlerde duyuracağız. Karatay için ne yapsak az. Karatay’ımız köklü geçmişe sahip bir ilçe. Geçmişimize bağlı kalarak dönüşümlerimizi emin adımlarla uygulamak, düzenli şehirleşme projelerimizi planlı şekilde hayata geçirmek ve tüm bu çalışmaların sürdürülebilirliğini sağlamak için daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; Karatay Belediye’miz öncülüğünde kurulan AKSAPARK Toplu Konut Yapı Kooperatifi’mizin temelini bismillah diyerek atarken, projemizin hayırlara vesile olmasını bir kez daha diliyorum. Rabbim gayretimizi ve heyecanımızı her daim diri tutsun, Rabbim memleketimize hizmet etme şevkimizi artırsın diyor; sizleri saygıyla sevgiyle selamlıyorum.”

2-1.jpg

EYYÜB KARAKUZU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum